Obavijesti

Sport

Komentari 243

Dinamovci, nazdravite! Momčad vam je tako moćna i neprobojna

Dinamovci, nazdravite! Momčad vam je tako moćna i neprobojna

Dinamo vam je vjerojatno u životu odnio na tone živaca, to je sigurno, ali večeras? Pa niste se baš morali toliko živcirati. Na travnjak su izašle dvije momčadi, jedna je bila nemoćna, troma i spora, a druga odlična

VIDEO

Da se malo našalimo na početku. Pa sad barem nema razloga za dramu. Dinamovci sad imaju jedan problem, kako se prije žene dočepati daljinskog upravljača u ponedjeljak 14. prosinca u 13 sati i gledati ždrijeb 1/16 finala Europske lige?! To im je sad glavna briga, počnite smišljati taktiku, za sve su se ostalo pobrinuli igrači Dinama i njihov trener Zoran Mamić sa stručnim stožerom.

Pokretanje videa...

dinamo 00:32

Dinamo vam je vjerojatno u životu odnio na tone živaca, to je sigurno, ali večeras? Pa niste se baš morali toliko živcirati. Na travnjak su izašle dvije momčadi, jedna je bila nemoćna, troma i spora, a druga je bila europska, moćna, odlična. Kako je samo Dinamo kontrolirao utakmicu na kultnom De Kuipu. 

Prvih je 45 minuta to bila lijepa kontrola, Feyenoord nije mogao ništa, a onda je, baš kao i Austriji, u samoj završnici "dodao gas". Penal i gol, a onda u nastavku još jedan. Nizozemci su baš bili nemoćni, a kod Dinama je bilo toliko dobrih i raspoloženih igrača večeras. Kakva je to samo akcija bila kod gola Lovre Majera. Veličanstvena!

Europa League - Group K - Feyenoord v Dinamo Zagreb

Postoji čuveni Kineski zid, a od ove sezone za dinamovce postoji i čuveni Plavi zid. To vam je zid ispred Dominika Livakovića i Danijela Zagorca. Zid koji je neprobojan, već pet kola. Pazite, Dinamo u skupini Europske lige nije primio gol 450 minuta, računajući sudačke nadoknade još i više. Pa ako to nije vrijedno naklona, onda doista nije ništa.

Utakmica protiv CSKA će za tjedan dana biti samo za prestiž. Naravno da će Dinamo htjeti s pobjedom potvrditi da je daleko najbolja momčad ove skupine, ali neće biti pritiska. Najvažnije je ne primiti gol, to bi bilo sjajno, završiti skupinu s nulom.

Lokomotiva i Dinamo sastali se u 10. kolu HT Prve lige

Zoran Mamić je vođenjem Dinama u skupini Europske lige još jednom pokazao kako je baš jako dobar trener. S ovim je uspjehom ušao među najveće trenere Dinama u novijoj povijesti. To je činjenica. Zoran je s Dinamom pobjeđivao Arsenal u Ligi prvaka, jedan je naslov prvaka osvojio bez poraza. Sad je na sjajan i elegantan način s Dinamom izborio europsko proljeće. Napravio je dobar posao i kao sportski direktor. Danac Rasmus Lauritsen je odličan branič, a ima bolji pas od mnogih veznjaka.

Naklon do poda i kapetanu Arijanu Ademiju. Večeras je 77. put nosio Dinamov dres u Europi. Kapetane, zaslužio si pljesak, a sad prema brojci sto. Ove bi sezone najmanje mogao doći 80 nastupa, a zašto ne biti optimističan i vjerovati kako ovaj Dinamo može do osmine finala ili četvrtfinala Europske lige. O tome sad ne treba razmišljati. Sad dinamovci trebaju nazdraviti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 243
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima