Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dinamovi Fifa majstori: Naš bi dvoboj bio pravi derbi, Clasico

Dinamovi Fifa majstori: Naš bi dvoboj bio pravi derbi, Clasico
2

Uopće ne pričam s Gojakom u sobi, dosadio mi je, našalio se Dani Olmo s cimerom Amerom Gojakom. Nemaju dvojbe - u Fifi su najbolji, a 'hvale' i Moharramija: "Dobar je, dobar, primio je samo 15 golova u tri utakmice"

VIDEO

Ostavit ćemo srce na terenu. Od Dinama do kraja sezone očekujte samo pobjede, rekao nam je u intervjuu iz Beleka Amer Gojak.

Igrači Dinama u petak odrađuju posljednji dan priprema u Turskoj. Čeka ih još samo utakmica s bečkom Austrijom, a onda bijeg iz kišnog Beleka.

- Najbitnije je da nema ozljeda. Čeka nas zadnja utakmica, idemo i nju dobro odraditi i sretni se vratiti u Zagreb - rekao je Gojak, a Dani Olmo se nadovezao:

- Nažalost, pripreme su gotove, ali dobro... Najbitnije je smo svi u formi. U svakoj smo utakmici dali sve od sebe, treba odraditi tako i drugi dio sezone. Idemo 100 posto u svakoj utakmici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

03:23

U drugom dijelu sezone modre najprije čeka Rudeš, ali navijači su mislima već odavno u povijesnoj, europskoj utakmici protiv Viktorije Plzen koja se igra za Valentinovo.

- Prvo treba riješiti Rudeš u HNL-u, onda se okrećemo Viktoriji. Treneri su ih već analizirali, dobro ćemo se pripremiti - kaže Gojak.

- Težak su protivnik koji je u teškoj grupi Lige prvaka prošao kao treći. Bit će nam teško, ali teško će biti i njima s nama. Idemo raditi dalje, korak po korak - rekao nam je Olmo.

Kada nisu na terenu, igraju Fifu

Njih su dvojica u Beleku bili cimeri, a kada im lopta nije bila u nogama, u rukama su imali - igraću palicu.

- Uopće ne pričam s Gojakom u sobi, ne družim se s njim, dosadio mi je - rekao je Španjolac kroz smijeh, a Gojak mu je odgovorio:

 - Idem kod drugih po sobama družiti se, s njim stvarno ne mogu - Gojak.

Tko je bolji u Fifi? Turnir kojeg je organizirao Dinamo osvojio je Oršić.

- Nije zaslužio, igra preloše nogomet, nije fantazist, nema ništa posebno. Finale bi trebalo biti Olmo protiv Gojaka. To bi bio derbi, Clasico - uvjeren je Olmo.

Pokretanje videa...

11:08

A kako igra Moharrami?

- Dobar, je dobar, stvarno dobro igra. Evo, u 3 utakmice primio je 15 golova. Treba mu malo treninga u Zagrebu, mi ipak imamo kvalitetu - našalili su se za kraj sa suigračem iz Irana odlično raspoloženi dečki.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića