Obavijesti

Sport

Komentari 2

Direktor LASK-a: Ljubičića smo dugo pratili, on je kao Bokšić!

Direktor LASK-a: Ljubičića smo dugo pratili, on je kao Bokšić!

Bio je to dobar potez Hajduka, tvrdi Erceg, a Katalinić kaže: 'Ako Marin nastavi ovako i LASK ga otkupi za 2,2 milijuna eura, postavit će se pitanje je li Hajduk mogao zaraditi više'

Mladi reprezentativac Marin Ljubičić (20) započeo je posudbu u LASK-u iz Linza na rijetko viđen način, zabija kao na traci, u Kupu hat trick, u prvenstvu je u prošlom kolu zabio četiri gola, bio je strijelac u sve tri prvenstvene utakmice. Oko igrača Hajduka na posudbi u Austriji podigla se velika prašina, pa smo za mišljenje o njemu kao i planove LASK-a upitali čovjeka koji je najzaslužniji za njegovo dovođenje, sportskog direktora Radovana Vujanovića.
 
- Ovo što Marin pokazuje plod je njegovog talenta i rada. Dugo smo ga pratili, znali smo da se u njemu krije veliki potencijal, a u ovih nešto više od mjesec dana on je to i potvrdio. Marin je veliki profesionalac i radnik, sjajno se uklopio u našu sredinu i iskoristio je priliku koju smo mu dali - kazao je Vujanović u ekskluzivnom razgovoru za 24sata te nam otkrio što je presudilo da Marin stigne u redove LASK-a.