Obavijesti

Sport

Komentari 18

Div propustio veliku prednost, ispao od Kyrgiosa u tri seta...

Div propustio veliku prednost, ispao od Kyrgiosa u tri seta...
1

Ni četvrti pokušaj nije bio sretan za Ivu Karlovića protiv Australca Nicka Kyrgiosa iako je imao set i mini-break prednosti u tie-breaku drugog seta. Izgubio je nakon sata i 56 minuta igre

VIDEO

Hrvatski tenisač Ivo Karlović nije se uspio plasirati u četvrtfinale ATP-turnira iz serije "Masters 1000" u Cincinnatiju, bolji od njega bio je Australac Nick Kyrgios sa 4-6, 7-6 (6), 6-3 nakon sat i 56 minuta igre.

Karlović nije niti u četvrtom dvoboju uspio ostvariti prvu pobjedu protiv 22-godišnjeg Australca iako je bolje krenuo u nastavak dvoboja prekinutog u četvrtak zbog kiše i osvojio prvi set.

Susret je, naime, u petak nastavljen pri vodstvu Karlovića od 4-3 u prvom setu, naš je veteran uspio ostvariti "break" za 6-4. Iskoristio je Karlović gem u kojemu je Kyrgios napravio dvije dvostruke servis pogreške te je u kombinaciji s dva svoja dobra reterna stigao do prednosti.

Drugi set protekao je u potpunoj dominaciji servera, Karlović je u svojih šest servis-gemova izgubio pet poena, a Kyrgios samo četiri, pa se igrao "tie-break". Prvi je do prednosti u odlučujućoj igri stigao Karlović kada je dobrim reternom i izlaskom na mrežu stigao do prednosti od 2-1.

Nažalost, odmah potom je izgubio dva uzastopna poena na svom servisu, kod prvoga je Kyrgios odigrao fantastični passing, no kod drugog je Karlović promašio volej. Karlović je uspio vratiti "mini-break" zaostatka izjednačivši na 5-5 još jednim napadom nakon dobrog reterna, a kod tog je rezultata imao još jednu šansu za osvajanje poena na Australčev servis čime bi stigao do meč-lopte.

Nažalost, tada ga je Kyrgios uspio "probiti" na mreži za svoju set-loptu. Karlović se izvukao servisom, no zatim je kod 6-6 izgubio poen na svom početnom udarcu, a Kyrgios je dobrim svojim servisom poravnao rezultat u setovima.

Ključni gem meča bio je četvrti u trećem setu kada je Kyrgios oduzeo servis Karloviću. Našeg igrača nije služio prvi servis te je Australac stigao do 0-40.

Karlović je prvu "break-loptu" spasio asom iz drugog servisa, drugu servis-winnerom, no na treću je promašio lagani volej i dao veliku prednost Australcu koju je ovaj lako zadržao za konačnih 6-3.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'
IMALA JE 12 GODINA

Treća tenisačica svijeta: 'Hrvati su me nazivali majmunicom i na mene bacali koru od naranče'

Plakala sam tu noć, ali sljedeći sam dan prešla preko toga. Oni vjerojatno nisu odrasli oko ljudi koji se razlikuju od njih. Ne ljutim se zbog toga, rekla je mlada američka tenisačica
'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu
TKO SU BRAĆA JOKIĆ

'Oni su tipovi s kojima ne želite se zakačiti'. Stariji Jokić davio je curu i noževima gađao Nikolu

Braća Nikole Jokića ponovno su u središtu javnosti nakon što je najstariji brat Strahinja šakom udario navijača na NBA utakmici. I ranije su često izazivali incidente, svađali se s holivudskim glumcima i prijetili igračima