Obavijesti

Sport

Komentari 4

Dizali ga u nebesa, a sad ga tjeraju: Tudor će dobiti otkaz?

Dizali ga u nebesa, a sad ga tjeraju: Tudor će dobiti otkaz?

Ako Tudor ode, predsjednik Pablo Lonogoria mogao bi se odlučiti za Marcelina. Španjolac nije samo dobar trener već i veliki prijatelj predsjednika Marseillea, pišu francuski mediji

VIDEO

Već sami dolazak Igora Tudora u Marseille bio je osuđen na neuspjeh, smatrali su mnogi. Odmah je uspostavio spartanski režim. Krvavi treninzi, trčanje do nesvijesti, treninzi snage. Igrali ga u početku nisu podnosili zbog takvog rada, optužili su ga da je diktator i tražili njegov odlazak. Slično razmišljanje bilo je i u javnosti, šikanirali su ga i bivši igrači, treneri.

Pokretanje videa...

Igor Tudor u Marseilleu VIDEO

No, kada su usvojili njegove metode, vrlo brzo vidio se rezultat. Marseille je igrao atraktivno oku i rezultatski uspješno. Jedno vrijeme su čak bili prvi u prvenstvo te držali drugo mjesto u grupi Lige prvaka i bili u igri za osminu finala. Kritičari su ušutjeli, zapljeskali Tudoru, ali u samo dva tjedna sve se urušilo kao kula od karata. 

Champions League - Group D - Olympique de Marseille v Tottenham Hotspur

Francuski velikan izgubio je četiri puta i jednom remizirao u posljednjih pet utakmica, ispao iz Europe i pao na petu poziciju u Ligue 1. Naravno, glavni krivac je onaj kojeg su nedavno dizali u nebesa. Brojne 'legende' Marseillea iskoristile su pet minuta slave pa pljuvali po Tudoru. Od Mamadoua Nianga do Mathieua Valbuene. 

Champions League - Group D - Olympique de Marseille v Tottenham Hotspur

Sada su se u francuskim tiskovinama pojavile špekulacije o njegovoj smjeni. Kako piše Le10Sport, predsjednik Pablo Longoria već i zna tko će biti nasljednik. 

- Ako Tudor ode, predsjednik Pablo Longoria mogao bi se odlučiti za Marcelina. Španjolac nije samo dobar trener već i veliki prijatelj predsjednika Marseillea. Osim toga, trenutno je bez posla pa ne bi bilo prepreka za dogovore - piše navedeni portal.

Champions League - Group D - Olympique de Marseille v Tottenham Hotspur

Jedan od kandidata je i Julien Stephan, trener Strasbourga, no nije ni on nešto oduševio jer mu prijeti otkaz. Nakon 13 kola skupio je tek deset bodova. Marseille je u krizi, Tudor mora nešto smisliti kako podignuti momčad koja je briljirala na početku sezone, kako vratiti energiju, lepršavost i poletnost koja ih je krasila.

A nema puno vremena. Možda i posljednja prilika da zadrži posao bit će utakmica protiv Lyona za dva dana. Sve ovisi o njemu. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu