Obavijesti

Sport

Komentari 50

Djeca do 12 godina besplatno na utakmice Dinama, a navijači se mogu testirati i na Maksimiru

Djeca do 12 godina besplatno na utakmice Dinama, a navijači se mogu testirati i na Maksimiru
3

Antigenski testovi poslije kojih se može dobiti EU digitalna Covid potvrda, pa samim time i ulaznica za utakmicu koštaju 99 kuna, a Damir Krznar će u petak odmarati velik broj svojih prvotimaca...

U Dinamu se pripremaju za početak nove prvenstvene sezone, u petak (od 18.55) u Maksimir stiže Slaven Belupo. Naravno, i na ovaj dvoboj na tribine će moći samo gledatelji s EU digitalnom Covid potvrdom, a u Dinamu su odlučili otvoriti tribine i za sve malene navijača plavoga kluba. Djeca do 12 godina tako u pratnji roditelja ili skrbnika imaju pravo na besplatnu ulaznicu za sve domaće utakmice Dinama koje će biti otvorene za gledatelje.

Pokretanje videa...

Dinamo VIDEO

Jasno, jedini preduvjet za to je da roditelj ili skrbnik posjeduju važeću EU digitalnu Covid potvrdu, te neki dokument kojim dokazujud dob djeteta. No, što s navijačima, mladima ili starima, koji još nemaju važeće EU digitalne Covid potvrde. U Dinamu su doskočili i tom problemnu, pa je klub u suradnji s poliklinikom Life osigurao punkt kod maksimirskog stadiona (ispod zapadne tribine) za brzo antigensko testiranje, po cijeni od 99 kuna.

Utakmica 1. pretkola UEFA Lige prvaka, GNK Dinamo - Valur

Navijači tako mogu odraditi antigenski test, u nekoliko minuta dobiti ispisanu EU digitalnu Covid potvrdu, pa s njom i kupiti ulaznice za utakmicu. Taj će punkt, uoči utakmice sa Slaven Belupom biti otvoren u četvrtak (od 11 do 19 sati) i u petak na dan utakmice (od 11 do 19.40 sati). Cijene ulaznica za utakmicu Dinama i Slaven Belupa iznose 30 kuna (tribina sjever dolje) i 50 kuna (tribina zapad dolje).

Zagreb: Počela prodaja karata za prvo pretkolo Lige prvaka između Dinama i Valura

Damir Krznar je za dvoboj protiv Slaven Belupa najavio i određene promjene u početnom sastavu, pojedinci koji su protiv Valura imali važne uloge preskočit će ovaj dvoboj, a priliku će dobiti igrači koji su ostali na klupi ili čak u Zagrebu. Utakmica protiv "farmaceuta" tako bi mogla biti dobra prilika za dokazivanje Nevistiću, Ristovskom, Periću, Šutalu, Štefulju, Franjiću, Mišiću, Gojaku, Bulatu, Menalu, Čužeu, Kastratiju, Čopu, Gavranoviću...

POGLEDAJTE PRVO ČETVRTFINALE ARMAGEDONA: