Obavijesti

Sport

Komentari 1

Dječica Japanca pozdravljala s 'konnichiwa', a protiv Šibenika zaigrao ročnik Hrvatske vojske

Dječica Japanca pozdravljala s 'konnichiwa', a protiv Šibenika zaigrao ročnik Hrvatske vojske

Čikvar je propustio veći dio prvog dijela sezone. Razlog nije bila ozljeda, već je Čikvar služio vojni rok. Proglašen je najboljim ročnikom. Čikvar i Jang radili su dar-mar, potonji je pogodio i prečku...

VIDEO

Da će u Bijelom Brdu biti svega, nagovijestio je događaj prije utakmice četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa između istoimenog domaćina, člana drugog ranga, te Šibenika. Naime, jedan stariji gospodin, u vozilu jedne talijanske marke pri parkiranju zabio se u ogradu.

POGLEDAJTE VIDEO: Tomašević o Maksimiru

Pokretanje videa...

tomašević o maksimiru 03:36

Osjećaj nas nije prevario. U spomenutom mjestašcu u općini Erdut, svega 15-ak minuta vožnje automobilom od Osijeka, Gledali smo odličnu, sadržajnu utakmicu.

Domaća tribina bila je puna. Iako smo se pobojali da možda neće biti tako. Većina gledatelja pristigla je svega nekoliko minuta prije početka susreta. Na gostujućoj tribini bila su tri Funcuta. Njima sve pohvale, bili su glasni. Došao je i predsjednik HNS-a Marijan Kustić. Šibenik je poveo već u 20. minuti lijepim golom iskusnog Josipa Kneževića.

Igrači Bijelog Brda nisu klonuli duhom. Već nekoliko minuta kasnije stopostotnu priliku glavom propustio je Mađar Sinan Sinanović, sa 165 centimetara najniži igrač druge lige. Loše je zahvatio loptu, prebacio je zaštitnu mrežu i pogodio dvorište lokalne osnovne škole.

Bijelo Brdo: BSK i Šibenik sastali se u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

Opasno je s lijeve strane u prvom poluvremenu tukao i Stjepan Plazonja, ali skinuo je to golman Šibenika Antonio Đaković, koji je dobio priliku ispred inače standardnog Lovre Rogića.

Denis Krstanović, trener Bijelog Brda, u drugom poluvremenu krenuo je all in. Ubacio je Kamerunca Sundaya Janga, koji je prije dvije godine bio na probi u drugoj momčadi Dinama, kasnije i u Kustošiji, ali i Josipa Čikvara, 24-godišnje krilo.

Zanimljivo, Čikvar je propustio veći dio prvog dijela sezone. Razlog nije bila ozljeda, već je Čikvar služio vojni rok. Proglašen je najboljim ročnikom. Čikvar i Jang radili su dar-mar, potonji je pogodio i prečku... Šibenik je utakmicu prelomio u 88. golom japanskog krilnog napadača Harukija Araija, koji je inače prvotimac, ali ga je Čanadi odmarao pa ga uveo u 63. minuti.

Spomenimo kako je za Šibenik utakmicu prvi put počeo Španjolac Iker Pozo. Radi se o 22-godišnjem veznjaku, koji je bio u Realu pa s 12 godina otišao u Manchester City. Došao je ove zime iz druge momčadi engleskoga kluba. Zna sve, ali iza njega je teška ozljeda koljena. Mora nabiti još nekoliko kilograma mišića i bit će dobar.

Nakon utakmice dječica iz Bijelog Brda sjatila su se na teren. Najveća je zvijezda bio spomenuti Japanac Arai. Klinci su ga pozdravljali s: 'Konnichiwa', a on je bio oduševljen. Fotografirao se sa svima. Lijepa fešta u slavonskom mjestu.

Bijelo Brdo: BSK i Šibenik sastali se u četvrtfinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo
VARAO ŽENU, SAD SE KAJE

Tyson Fury: Spavao sam s više od 500 žena. Odvratno i prljavo

Ja sam lažov, varalica, pravi otrov. Dosta sam gluposti napravio, ali svi pravimo greške. Jedino zbog čega se kajem je to što sam imao odnose prije braka. Volio bih to izbrisati iz života, kaže svjetski prvak

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac
ČEKA SE BIJELI DIM S POLJUDA

Bjelica je blizu da postane trener Hajduka! Splićane će voditi on ili misteriozni stranac

U Hajduku nisu još odlučili oko novog trenera, osim Bjelice koji je, čini se, vrlo ozbiljno u igri, posljednji tjedan spominjalo se i Gorana Tomića, Australca Tonyja Popovicha i još čitav niz imena
Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!
NOVE ZAVRZLAME

Zajecova čistka: Dinamo ima sulude uvjete za šefa uprave, ne ispunjava ih ni Zvone Boban?!

Velimir Zajec i njegovi ljudi vjeruju kako će vrlo brzo 'riješiti' Vlatke Peras, pa onda okrenuti razrješenju Danijela Tomačića i Darka Podnara. Ipak, predsjednica uprave Dinama ima drugačije planove...