Sport

Komentari 1

Dobre vijesti: Danci će za EP na tribine primati 12.000 navijača

Dobre vijesti: Danci će za EP na tribine primati 12.000 navijača

UEFA je jasno dala do znanja da joj je važno da gledatelji budu na stadionima najavivši čak i mogućnost da povuče utakmice iz nekih gradova koji neće moći primiti navijače

Danska će primiti najmanje 11.000 gledatelja po utakmici na stadionu za vrijeme Eura za četiri susreta koja se u toj zemlji trebaju igrati ovo ljeto u Kopenhagenu, objavila je u četvrtak vlada zadržavajući ipak mogućnost da smanji broj ako se zdravstvena situacija pogorša.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Europsko nogometno prvenstvo je jedinstveni povijesni događaj za Dansku. Vlada je odlučila odobriti najmanje 11.000 do 12.000 gledatelja za četiri utakmice u Parkenu - objavio je ministar kulture i sporta Joy Mogensen.

Ta brojka može biti i povećana ako zdravstveni uvjeti to budu dopuštali, ali može biti i smanjena.

- Također smo obavijestili Danski nogometni savez (DBU) i UEFA-u da će biti potrebno zabraniti gledatelje u slučaju širenja virusa - dodao je ministar.

ITALIAN SERIE LEAGUE A 20/21 SOCCER MATCH: SS LAZIO VS FC TORINO, ROME, ITALY - 02 MARCH 2021

Odgođen za godinu dana, Euro će se ovo ljeto održati u 12 europskih država, dok će se polufinale i finale igrati u Londonu. UEFA je jasno dala do znanja da joj je važno da gledatelji budu na stadionima najavivši čak i mogućnost da povuče utakmice iz nekih gradova koji neće koći primiti navijače. 

Najčitaniji članci