Obavijesti

Sport

Komentari 68

'Dobro je došla odgoda derbija, sad idemo odmorni u Ukrajinu'

'Dobro je došla odgoda derbija, sad idemo odmorni u Ukrajinu'
1

Nogometaši Hajduka krenuli su na komplicirani put za Ukrajinu gdje će sutra od 18.30 sati igrati protiv Oleksandrije prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige

VIDEO

Očekuje nas još jedna zahtjevna utakmica protiv debitanta u Europskoj ligi. Oleksandrija je kvalitetnija od Iasija, ali i oni imaju svoje nedostatke koje ćemo mi nastojati iskoristiti, rekao je Zvonimir Kožulj prije odlaska Hajduka u Ukrajinu na prvu utakmicu trećeg pretkola Europske lige.

Hajduk protiv Oleksandrije igra u četvrtak od 18.30, a uzvrat je tjedan dana kasnije na Poljudu.

- Za mene je sve osim poraza dobar rezultat jer imamo uzvrat pred svojim navijačima i njima će sigurno teže biti ovdje nego nama tamo. Analizirali smo utakmice protiv Iasija, radili na nedostacima i nadam se da će to bolje izgledati - kaže Kožulj koji smatra i da je odgoda protiv Dinama dobro došla Hajduku:

- Da, mislim da je. Nakupilo se utakmica u kratkom roku i derbi bi bio još jedna teška utakmica za nas. Sada imamo malo više svježine.

Pokretanje videa...

01:34

Kao i Kožulj, tako i iskusniji Hrvoje Milić očekuje tešku utakmicu s Oleksandrijom.

- Čeka nas težak susret, vidjeli smo da su bolji od Iasija, fizički su moćni, iskusni... U zadnjim pretkolima smo izvukli neke pouke i nadamo se prolazu dalje. Na papiru netko i može biti bolji, ali teren je druga stvar.

Osim teški protivnikom, Hajduk će se boriti i s u najmanju čudnim uvjetima u Ukrajini. Primjerice, pola momčadi smješteno je u hotelu, a pola u kućnom smještaju.

- Bilo je puno priča o tome, ali igrače to ne treba puno zamarati. Mi moramo biti koncentrirani na zadatke koje smo dobili od trenera, a to oko smještaja je najmanji problem - zaključio je Milić.

Pokretanje videa...

01:29

20 igrača za Oleksandriju

Na popisu putnika trenera Marijana Pušnika je 20 igrača: Maksim Bilij, Jefferson, Artem Radčenko, Nikola Vlašić, Franck Ohandza, Ivo Grbić, Ivan Mastelić, Josip Juranović, Zvonimir Kožulj, Hrvoje Milić, Anthony Kalik, Ahmed Said Said, Zoran Nižić, Toma Bašić, Hysen Memolla, Tino Sušić, Marko Ćosić, Ante Erceg, Josip Maganjić i Lovre Kalinić.

Na popisu nema Frana Tudora koji se ozlijedio na posljednjem treningu uoči puta u Ukrajinu, a trening će Hajduk u Ukrajini odraditi večeras u 20 sati na stadionu Nika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...
Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu