Obavijesti

Sport

Komentari 185

'Dobro su i uživaju': Rakitić s obitelji nastavio s ljetovanjem

'Dobro su i uživaju': Rakitić s obitelji nastavio s ljetovanjem
5

Što je bilo, bilo je, ne treba sad stvarati dramu, a obitelj Rakitić će nastaviti ljetovanje u Dalmaciji po planu, rekao je kum Ivana Rakitića Marko Bralić - Keto

VIDEO

Dan nakon incidenta na Ugljanu za vrijeme boravka u Vili Mariji, Ivan Rakitić i njegova obitelj uživaju u hotelu Falkensteiner iadera u Petrčanima. 

Kako doznajemo od čitatelja koji je snimio fotografije, Rakitić i njegova obitelj imaju osiguranje, a na plaži ispred hotela je i dodatno osiguranje zbog novinara. 

- Rakitići su se udobno smjestili i uživaju u hotelskom bazenu. Iako su u pratnji zaštitara, Rakitić kaže da su on i obitelj dobro - rekao nam je čitatelj.

Kum: Ivan nastavlja ljetovanje u Dalmaciji po planu 

- Prava je istina da je netko bacio kamen i razbio staklo na vili u kojoj se odmarao Ivan s obitelji. Nema govora o tome da je Ivan pobjegao, da se nikad više neće vratiti u Hrvatsku... Ivan s obitelji nastavlja ljetovanje u Dalmaciji po planu, otkrio nam je kum i najbolji prijatelj Ivana Rakitića Marko Bralić - Keto, koji je odmah nakon incidenta otišao na Ugljan vidjeti što se točno dogodilo.

- Što je bilo, bilo je, ne treba sad stvarati dramu, a obitelj Rakitić će nastaviti ljetovanje u Dalmaciji po planu. Za nekoliko dana dolaze u Split, gdje Ivan i provodi većinu vremena kada je u Hrvatskoj. U zadnjih desetak godina koliko ga poznajem, nebrojeno puta je boravio u Splitu, nastupao na humanitarnom malonogometnom turniru 'Četiri kafića', ima jako puno prijatelja među navijačima Hajduka, među Torcidom i hrvatskim braniteljima, i nikad nije imao nikakvih problema. On se ovdje osjeća kao kod kuće, kad na okupljanju reprezentacije dobije slobodan dan, on iz Zagreba dolazi u svoj Split. Ovdje je omiljen i ne vjerujem da ova priča ima veze s navijačima i njihovom borbom s HNS-om - kazao je Keto .

'Kao pravi Hrvat i domoljub Ivan ovo nije zaslužio'

Bralić i njegovi prijatelji česti su gosti kod Rakitića u Barceloni. Lani su nakon osvajanja Lige prvaka zajedno slavili u svlačionici, a Ivan ih je upoznao i s Messijem, koji je rado pozirao s šalom Hajduka oko vrata, a planirali su ga dovesti i na odmor na Jadran.

- Ivan je imao problema u Švicarskoj kad je odlučio igrati za Hrvatsku, i kao pravi Hrvat i domoljub nije zaslužio da mu se ovako nešto dogodilo. Ali, ponavljam, ne vjerujem da je ovo napravio netko od navijača Hajduka, jer je Raketa i među njima omiljen. Ja sam ga osobno upoznao i s pokojnim Žanom Ojdanićem i s brojnim drugim Torcidašima, koji su ga poštovali zbog domoljublja i poštenog odnosa. Za par dana dolazi u Split i siguran sam da ga ovdje neće nitko krivo pogledati - zaključio je Bralić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 185
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani