Obavijesti

Sport

Komentari 102

Doček pun zvižduka: Barcelona je predstavila novog kapitalca

Doček pun zvižduka: Barcelona je predstavila novog kapitalca
4

S osam godina sam krenuo pratiti Barcine utakmice, uživao u njima i zbog toga kažem da mi se ostvario san. Nemam pritisak zbog cijene, tržište je postalo ludo, ali ja imam tek 20 godina, kaže Dembele

VIDEO

Ousmane Dembele je u ponedjeljak predstavljen u Barceloni. Mladi je igrač stigao u Barcu za 150 milijuna eura - Borussia će odmah dobiti 120 milijuna eura, dok će ostalih 30 primiti kroz bonuse.

Čitav događaj je kasnio čak sat i pol i 17.814 navijača koji su ga čekali na Camp Nou nisu bili nimalo sretni, izviždali su klub. A razlog kašnjenja su papiri koji su kasnili iz Dortmunda.

VIDEO

La afición se está hartando del retraso.

Posted by Ignasi Oliva Gispert · Goal on Monday, August 28, 2017

- Presretan sam, ovo je ostvarenje mojih snova. Cilj mi je dobro se uklopiti u momčad, osvojiti maksimalan broj trofeja i učiti od najboljih igrača kao što su Leo Messi i Luis Suarez. Ne osjećam pritisak, nego zadovoljstvo jer ću igrati uz najbolje igrače svijeta - rekao je Dembele na predstavljanju pa je nastavio:

- S osam godina sam krenuo pratiti Barcine utakmice, uživao u njima i zbog toga kažem da mi se ostvario san. Nemam pritisak zbog cijene, tržište je postalo ludo, ali ja imam tek 20 godina i pokušat ću raditi svoj posao najbolje što znam. Ne obraćam pažnju na iznose.

- Neymar je sjajan igrač, ali ja sam jako mlad. Imam tek 20 godina, učim svaki dan i bit ću još bolji. Nisam došao zamijeniti Neymara, Barcelona je trebala igrača na toj poziciji i nazvali su mene. Dat ću sve za ovaj klub.

- Pokušavam igrati s obje noge, a najviše volim primiti loptu lijevom nogom, a pucati desnom. Nemam problema s igrom ni na jednoj strani terena, i lijeva i desna strana mi se sviđaju.

- Ne znam zbog čega me Umtiti zove 'komarac', krenuo je s tim u reprezentaciji, morat ću ga pitati. Dobri smo prijatelji, često se čujemo. Vjerujem da će mi i on i Lucas Digne puno pomoći.

- Vjerovao sam da ću potpisati za Barcelonu, da je samo pitanje dana ili tjedana. Ostao sam priseban, bio sam sretan, ali bio je to i delikatan period jer nisam igrao. S Borussijom je sve bilo sjajno do samoga kraja, a za to sam ja kriv, znam. Ali možda ne bi došao u Barcu da nisam napravio to što jesam.

Na predstavljaju je govorio je jedan od Barceloninih direktora, Robert Fernandez koji je na pitanje o Coutinhu i Di Mariji odgovorio:

- Pregovaramo s nekim igračima, neću o imenima ali priznajem da radimo na dovođenju nekoliko igrača. Svi znaju kakva je situacija na tržištu, a bez otkupnih klauzula pregovori su jako dugi i napeti - rekao je Fernandez pa se kratko osvrnuo na Dembelea:

- Željeli smo ga dovesti i prošloga ljeta, ali Ousmane je tada smatrao da je za njegov razvoj bolje da je u drugoj momčadi. Želio je igrati, a s MSN-om u momčadi teško je i jednom drugom igraču doći do minuta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 102

VIDEO

Rijeka - Dinamo 1-3:  Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!
SLAVLJE DINAMA

Rijeka - Dinamo 1-3: Dominacija 'modrih' za trostruku krunu!

Dinamo je 17. put u svojoj povijesti osvojio Hrvatski kup. 'Modri' su u uzvratu finala pobijedili Rijeku golovima Sučića, Baturine i Bulata i time osvojili domaću trostruku krunu nakon što su osvojili Superkup i HNL

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!
FINALE EUROPSKE LIGE

Atalanta - Bayer 3-0: Pašalićevi osvojili prvi europski trofej, prvi poraz Leverkusena ove sezone!

Josip Stanišić počeo je utakmicu za Bayer, ali je izašao već na poluvremenu, dok je Mario Pašalić u igru ušao u 57. minuti. Heroj susreta je Nigerijac Lookman koji je s tri gola uništio Xabijevu momčad
Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana
PAO JE DOGOVOR

Marca: Gotovo je! Luka Modrić ostaje u Realu još godinu dana

Nakon sastanka s predsjednikom kluba Florentinom Pérezom kapetan "vatrenih" dogovorio je posljednje detalje novog jednogodišnjeg ugovora koji će isticati tri mjeseca prije 40. rođendana