Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bez šuta, šanse, ičega. Baš loše

Bez šuta, šanse, ičega. Baš loše

Petković ovaj tjedan praktički nije trenirao s nama, a sutkinja je možda malo prerano svirala kraj. Nismo zaslužili više od ovog poraza, umaramo se bezveze i primamo takve golove, iskren je bio veznjak "modrih"

VIDEO

Dosta teška utakmica. Mogu reći da nismo zaslužili više od ovog poraza. Dosta smo griješili u običnom pasu, opet je bilo puno kontri, trčanja. Umaramo se bezveze, što ne bismo trebali. Primamo takve golove i poslije se ne možemo vratiti, rekao je Josip Mišić.

Veznjak Dinama teško je pronalazio razloge za poraz od Rapida u Beču 2-1 iako su "modri" bili favoriti uoči utakmice i mnogi su vjerovali kako će se iz Austrije vratiti s punim plijenom.

POGLEDAJTE VIDEO: Navijači Dinama u Beču

Pokretanje videa...

Navijači DInama u Beču 00:32

Sve je pošlo po zlu već u ranoj fazi utakmice jer je Marco Grüll zabio za vodstvo domaćih u devetoj minuti.

Iako je Mislav Oršić izjednačio u 24., deset minuta poslije Dinamo je opet primio gol, pobjegao je obrani Maximilian Hofmann, koji je u nastavku utakmice slomio nos nakon kontakta sa svojim suigračem.

Damir Krznar reagirao je još u prvom poluvremenu izvadivši iz igre Brunu Petkovića. Umjesto njega ušao je Komnen Andrić.

- Ovaj tjedan praktički nije trenirao s nama, ima tih problema. Šteta što nije mogao pomoći - rekao je Mišić o Petkoviću.

Nevjerojatno zvuči podatak da Dinamo u drugom poluvremenu, u kojem je lovio zaostatak, nije uputio nijedan šut prema golu Rapida.

- Dogovorimo se da idemo probati nešto 'va banque', a opet bez šuta, bez šanse, bez ičega. Dosta loše danas - iskreno je rekao veznjak Dinama.

U završnici je bilo dosta napeto, igrači Rapida zadržavali su vrijeme, uzimali loptu iako je bio prekid za Dinamo, a na koncu je ukrajinska sutkinja Katerina Monzul sudila kraj nekoliko minuta prerano.

- Šta ja znam, malo su odugovlačili, otezali s igrom. Možda je sutkinja malo prerano svirala kraj. Ali što je, tu je. Imamo još tri utakmice, moramo se skupiti i izvući najbolje što možemo - rekao je Mišić i zaključio:

- Sad dolazi Rapid nama na Maksimir. Moramo dobro analizirati ovu utakmicu i vidjeti kako se možemo popraviti i pokušati pobijediti.

- Bit ću kratak i jasan. Jednostavno, u nogometu treba čestitati protivniku, a danas su bili bolji. Uspjeli su zabiti dva gola i nakon toga su stali u dupli blok u kojem nismo uspjeli naći rupu. Ako ne budeš agresivan u nogometu, ne dođeš do duela, protivnik te kazni. Još jednom im čestitam na tri boda, a samo želim zahvaliti navijačima koji su nam omogućili da se osjećamo kao kod kuće, a kao igrač mogu obećati da ćemo se potruditi predstavljati Dinamo na pravi način - kazao je Stefan Ristovski.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu