Obavijesti

Sport

Komentari 46

Lopovima koji su razbili kombi kauboja ispao balzam za usne?

Lopovima koji su razbili kombi kauboja ispao balzam za usne?
1

Službeno prijevozno sredstvo Hrvatskog rukometnog saveza razbijeno je, a prema prvim podacima odnesene su majice, trenirke... Policija traga za lopovima

VIDEO

Dok su izbornik Babić i društvo na terenu pobjeđivali Čile, netko je provalio u njihov kombi. Službeno prijevozno sredstvo Hrvatskog rukometnog saveza razbijeno je, a prema prvim podacima odnesene su majice, trenirke... Policija traga za lopovima, a iz reprezentacije još ne smiju i ne žele komentirati slučaj.

Francuska policija u kombiju je pronašla Labello te su članovi naše reprezentacije u sklopu istrage morali biti podvrgnuti DNK testu.

POGLEDAJTE VIDEO IZ ROUENA: Lopovi opljačkali kombi Kauboja

- Tijekom sinoćnje utakmice na parkingu je opljačkan službeni kombi hrvatske rukometne reprezentacije. Nažalost, nemamo još nikakvih detalja o pljački jer je istraga u tijeku. Policijski službenici su nas obavijestili da je odnešena znatna količina stvari koje su bile unutra. U ovom trenutku čekamo da nam jave ostale detalje. To je jedan propust organizatora koje moramo istaknuti kao nepoštivanje nekih pravila jer, nažalost, kombi je bio označen i imao je službenu dozvolu da bude parkiran u krugu dvorane. Pomaknut je na parking koji su koristili navijači, koji, navodno, nije bio osiguran tako da ćemo vidjeti što će se tijekom dana događati - rekao je glasnogovornik HRS-a Ivica Maraš pa nastavio:

- Ukradene su stvari koje u ovom trenutku nisu toliko bitne, ali smo ih ponijeli u Francusku, stvari koje uvijek nosimo sa sobom na službenom putu. Ukradena je jedna količina rezervnih dresova i trenirki.

Maraš je, zatim, prokomentirao događaj u kojem pomoćni trener Hrvatske Petar Metličić nije pružio ruku izborniku Željku Babiću.

- Nema nikakvih problema između izbornika i gospodina Metličića. Oni koji su gledali nastavak našeg slavlja vidjeli su ih zajedno tako da stvarno više nema potrebe komentirati taj događaj.

Jeste li u međuvremenu naručili alternativnu opremu?

- Imamo dovoljno opreme tako da mislim da neće biti problema oko toga. To ne remeti mir prije ovako važne utakmice.

Kako ste zadovoljni organizacijom? Dosta reprezentacija se žalilo na uvjete u hotelu, na hranu pa čak i na neudobne krevete. Njemačka je napustila hotel...

- To je stvar za krovnu rukometnu organizaciju IHF. Mislim da ima propusta i sigurno da to u zemlji svjetskih i olimpijskih pobjednika treba biti bolje organizirano. Ali kažem, nije na nama da se sada bavimo tim stvarima. Tu smo zbog rukometa i vjerujem da ćemo to pokazati i potvrditi.

Kombi je na policiji gdje se radi očevid. Kombi je bio označen, imao je službene oznake i bio je parkiran na označenom mjestu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 46
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića