Obavijesti

Sport

Komentari 23

Đoković deseti put u polufinalu Wimbledona: Pobijedio Mađara

Đoković deseti put u polufinalu Wimbledona: Pobijedio Mađara

Iako je mađarski tenisač Fucsovics uspio vratiti zaostatak od 0-5 u prvom setu te je spasio pet set-lopti, Đoković je sve prilike za oduzimanjem servisa neutralizirao te je za dva sata i 16 minuta pobijedio

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković po deseti put u karijeri probio se do polufinala turnira u Wimbledonu, gdje je u srijedu u četvrtfinalu nadigrao Mađara Martona Fucsovicsa (ATP - 48.) sa 6-3, 6-4, 6-4 za dva sata i 16 minuta igre. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mural Đokoviću kraj Sarajeva

Pokretanje videa ...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

Branitelj naslova je u trećem dvoboju s najboljim mađarskim tenisačem došao i do treće pobjede na prilično uvjerljiv način, iako Fucsovics nije otišao iz turnira bez borbe.

Tako se u prvom setu vratio od zaostatka 0-5 do 3-5 i pritom spasio pet set-lopti, dok je u trećem setu imao pet prilika za oduzimanje servisa Đokoviću, ali ih je prvi tenisač svijeta sve uspio neutralizirati.

Wimbledon

Đoković će za svoje sedmo wimbledonsko finale, a 30. na Grand Slam turnirima, igrati protiv pobjednika dvoboja između Rusa Karena Hačanova i Kanađanina Denisa Shapovalova.