Obavijesti

Sport

Komentari 86

Đoković potvrdio: Putujem u Australiju, dobio sam izuzeće!

Đoković potvrdio: Putujem u Australiju, dobio sam izuzeće!

Prijalo mi je biti s obitelji i dragim ljudima, odmorio sam se od vrlo duge i uspješne sezone 2021. Sad krećem u Australiju, napisao je srpski tenisač uz fotografiju spremne opreme i prtljage na aerodromu

VIDEO

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković (34) napokon je potvrdio: nastupit će na Australian Openu, i to nakon što je dobio izuzeće od obveznog cijepljenja za sve koji sudjeluju na prvom Grand Slamu sezone.

POGLEDAJTE VIDEO: Đokovićev mural u blizini Sarajeva

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

Poruku je Srbin objavio na Instagramu uz fotografiju na pisti aerodroma i spremnim koferima.

"Sretna svima nova godina! Želim vam puno zdravlja, ljubavi, radosti i sreće. Da vidite, dišete i mislite ljubav i da njegujete poštovanje prema svakoj osobi i živom biću na ovom divnom planetu", napisao je Nole i nastavio:

"Prijalo mi je biti s obitelji i dragim ljudima, odmorio sam se od vrlo duge i uspješne sezone 2021. Sad krećem u Australiju jer sam dobio izuzeće i spreman sam živjeti i disati tenis idućih nekoliko tjedana natjecanja. Hvala svima na podršci! Idemooooo '22."

Australian Open počinje 17. siječnja.

Podsjetimo, posljednjih nekoliko tjedana svjetski mediji intenzivno pišu o Đokovićevu nastupu na Australian Openu jer je u australskoj državi Viktoriji cijepljenje obvezno svima koji rade. Postoji i onaj "ali", a to su liječnički opravdana izuzeća.

Nole je iskoristio tu mogućnost i opravdali su mu zahtjev da nastupi bez cijepljenja. Sam je to odlučio otkriti iako su iz Melbournea poručili da svaki takav slučaj neće javno otkriti.

Ranije je u Australiju stigao i Rafael Nadal pa će njih dvojica krenuti u boj na 21. Grand Slam. Izjednačen je s njima i Roger Federer, koji je zbog ozljede još u studenom potvrdio kako ga neće biti u Melboruneu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 86
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu