Obavijesti

Sport

Komentari 1

Đoković vrisnuo pa 'dao gasa' i pobjednički otvorio Masters...

Đoković vrisnuo pa 'dao gasa' i pobjednički otvorio Masters...

Prvi reket svijeta Novak Đoković lako se obračunao s Diegom Schwartzmanom na otvaranju završnog turnira sezone u londonskoj O2 Areni. Srbin je nakon sat i 18 minuta završio priču rezultatom 6-3, 6-2

VIDEO

Najbolji tenisač svijeta Srbin Novak Đoković uvjerljivom je pobjedom 6-3, 6-2 nad Argentincem Diegom Schwartzmanom (ATP - 9.) započeo nastup na ATP Finalu u londonskoj O2 Areni.

Nadalu Thiem, Đokoviću Zverev
Nadalu Thiem, Đokoviću Zverev

Za šestu pobjedu u isto toliko dvoboja sa 28-godišnjim Argentincem Đokoviću je trebalo 78 minuta. Bila je to 40. pobjeda (40-3) srpskog tenisača u 2020.

POGLEDAJTE VIDEO: Novak Đoković dobio mural u blizini Sarajeva

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Mural Đokoviću kraj Sarajeva 01:13

Novak je ušao u meč 'labavo' te ubrzo izgubio servis, ali ga je odmah u sljedećem uspio vratiti i dovesti svoju igru na potrebnu razinu. Do posljednjeg poena u meču Srbin je igrao kvalitetan tenis, a deveti igrač svijeta na to nije imao odgovora i nije uspio pružiti adekvatan otpor Đokoviću koji na početku turnira primio nagradu jer će završiti godinu na prvom mjestu na ATP ljestvici.

Nitto ATP Finals - Day Two - The O2 Arena

Schwartzman je davao sve od sebe, a u prvom poenu petog gema drugog seta čak natjerao Novaka da vrisne. Možda nije trebao tako 'isprovocirati' Đokovića koji od tog trenutka nije mogao promašiti. 

Nitto ATP Finals - Day Two - The O2 Arena

Možda je Srbin bio posebno inspiriran zbog činjenice da je upravo na današnji datum prije 12 godine osvojio svoj prvi završni Masters sezone, koji se tada igrao u Šangaju. Ukupno ih ima pet, a upravo ove godine ima šansu se izjednačiti s Rogerom Federerom na prvom mjestu s šest osvojenih završnih Mastersa.

U drugom dvoboju prvog kola u skupini "Tokio 1970." od 21 sat sastaju se Rus Danil Medvjedev (ATP - 4.) i Nijemac Alexander Zverev (ATP - 6.).

Današnji program parova zatvorit će Splićanin Mate Pavić i Brazilac Bruno Soares u meču prvog kola skupine "Bob Bryan" protiv Austrijanca Juergena Melzera i Francuza Edouarda Roger-Vasselina.

U prvom dvoboju današnjeg programa Španjolac Marcel Granollers i Argentinac Horacio Zeballos nadigrali su Australca Johna Peersa i Novozelanđanina Michaela Venusa sa 7-6 (2), 7-5.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu