Obavijesti

Sport

Komentari 9

Doktor je ponovno u Zagrebu: Još mi je uvijek žao zbog EP-a

Doktor je ponovno u Zagrebu: Još mi je uvijek žao zbog EP-a
1

Protiv Cedevite nam treba najbolja utakmica sezone, a lijepo je kad te dočekaju u tvojem gradu, kaže Kruno Simon, kojeg su obožavatelji prozvali doktorom košarke

VIDEO

Znam da je prošlo već dosta vremena od Eurobasketa, ali s kim god se sretnem iz reprezentacije, svi dijelimo isti dojam. Još nam je žao zbog svega, kaže Kruno Simon.

Ispadanje od Češke u osmini finala i blamaža protiv Gruzije u zagrebačkoj Areni ostali su, nažalost, jedino sjećanje na rujansko Europsko prvenstvo. S ispadanjem je u zaborav otišla i fantastična igra Krunoslava Simona.

- Ne mogu jednostavno odgovoriti na to kako nam se dogodilo da smo pukli. Previše je detalja pošlo po zlu, o tome bismo mogli pričati sat vremena, ali to nema smisla. Ako budemo živjeli u prošlosti, događat će nam se još i lošije stvari u budućnosti.

Poslije Eurobasketa preselio se u Milano kod Jasmina Repeše i Stanka Baraća te brzo postao miljenik navijača.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Klub je mislio sagraditi novu dvoranu za 6000 ljudi u centru grada, ali nas i u talijanskom prvenstvu gleda po 7000 navijača. U Italiji su uvijek pune dvorane, užitak je biti na terenu kad je tako.

I sutra će igrati u sličnim uvjetima. Ispunjeni Draženov dom već je pljeskao i Perasoviću i Šariću, sad će na red doći i rođeni Zagrepčanin.

Bilan jedan od najboljih

- Iskreno, ne razmišljam o tome. Lijepo je kad te tako dočekaju u tvojem gradu, ali moram misliti samo o Cedeviti jer moramo odigrati utakmicu sezone želimo li do pobjede - objašnjava Simon.

Njegov EA7 Emporio Armani nema pravo na kiks, pogotovo nakon poraza od Cedevite u prvom dijelu sezone. Repešini igrači sad znaju za što su Mršićevi sposobni.

- Igraju s puno samopouzdanja, trkački su pogotovo jaki. Ne bih sad nabrajao tko je opasan, još ću nekog zaboraviti pa će nas baš taj kojeg sam zaboravio poklopiti, ali Miro Bilan igra u odličnoj formi. Napadački je jedan od najdominantnijih centara u Europi. Pa Luka Žorić mu je zamjena, to dovoljno govori - spomenuo je prijatelja s kojim je dijelio svlačionicu u Zagrebu, Malagi i reprezentaciji.

Žorić će dobiti mali dar

- Naravno da se čujemo, svaki dan. Ali ne pričamo o košarci. Samo o neseserima - smije se Simon, aludirajući na nes(p)retni slučaj Žorićeve torbice i Hajdukova trenera Damira Burića.

- Ako već igram za ovaj klub, mogu Žori barem pokloniti Armanijev neseser kad se vidimo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...