Obavijesti

Sport

Komentari 32

Dončić preskočio Jordana, ali je Dallas izgubio: Bio sam sebičan

Dončić preskočio Jordana, ali je Dallas izgubio: Bio sam sebičan

Nevjerojatni Slovenac Luka Dončić (21) odigrao je čudesno poluvrijeme protiv Chicaga te je na kraju imao 36 poena uz 16 skokova i 15 asista, ali Dallas je izgubio 117-101 za što je on preuzeo odgovornost

VIDEO

Na poluvremenu je već imao ubačenih 30 poeta uz sedam skokova i pet asistencija te šest pogođenih trica, a njegov je Dallas gubio velikih 16 razlike (51-67). Luka Dončić mislio je nastaviti u istom tonu i u drugom poluvremenu, ali nije išlo na pucačkom planu, već je više uključio momčad koja je na kraju izgubila od Chicago Bullsa 117-101.

NBA: Chicago Bulls at Dallas Mavericks

- U drugom poluvremenu igrao sam užasno. Ja sam kriv, bio sam presebičan jer sam imao 30 poena u prvom. To nisam bio ja u nastavku. Moramo igrati puno bolje, ja moram igrati puno bolje - rekao je Slovenac i preuzeo odgovornost.

Utakmicu je završio s 36 poena uz 16 skokova i 15 asistencija što znači da je u cijelom drugom poluvremenu ubacio samo šest poena, a na raspolaganju nije imao nijednog igrača iz startne petorke, osim Kristapsa Porzingisa koji se tek vraća nakon ozljede te je ubacio 20 poena. Utakmicu su propustili Hardaway, Richardson, Finney-Smith, Brunson, Kleber i Brunson.

Bullse je predvodio Lauri Markkanen s 29 koševa i 10 skokova, a pridružio mu se Garrett Temple s 21 košem. Bio je to Dončićev četvrti triple-double u sezoni, a sve ih je napravio u zadnjih šest utakmica dok mu je u preostale dvije nedostajao skok ili asistencija. Tek mu je treća sezona u NBA ligi, a već ima 29 triple-double učinaka što je jedan više nego li je Michael Jordan ostvario u cijeloj karijeri. 

NBA: Chicago Bulls at Dallas Mavericks

U ostalim je utakmicama Bogdanovićev Utah slavio protiv Denver Nuggetsa (109-105), a nije Denveru pomoglo ni 35 koševa, 14 skokova i devet asistencija Nikole Jokića. 'Babo' je za skoro 34 minute na terenu ubacio 17 koševa uz po tri skoka i asistencije. Pelicansi su sa 128-123 slavili na gostovanju protiv Sacramenta, a  Kingse do pobjede nije mogao povući ni odlični Fox koji je zabio 43 koša uz četiri skoka i 13 asistencija. Zion Williamson bio je najbolji u redovima New Orleansa sa 31 poenom uz šest skokova i dvije asistencije.

Clippersi su u Staples Centru razbili Pacerse 129-96, a čak su tri igrača kluba iz Los Angelesa ubacili po 20 poena - Morris, Kennard i George. Kod gostiju je najraspoloženiji bio McDermott sa 23 poena, skokom i dvije asistencije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani