Obavijesti

Sport

Komentari 13

Igrač je pogodio golf lopticom: Eksplodirala joj očna jabučica!

Igrač je pogodio golf lopticom: Eksplodirala joj očna jabučica!
4

Američki golfer Brooks Koepka lopticom je slučajno pogodio u glavu jednu gledateljicu uz teren. Prva pomoć pružena joj je na licu mjesta, a nakon toga očnu jabučicu šivali su joj u Parizu. No vid joj nisu spasili

VIDEO

Na poznatom golf turniru Ryder Cupu između Europe i Amerike loptica je pogodila nesretnu obožavateljicu golfa Corine Remande u desno oko, nakon čega je, kaže, u potpunosti oslijepila na to oko te sada sprema i tužbu protiv organizatora turnira.

Corine Remande i njezin suprug odlučili su posjetiti tradicionalni Ryder Cup koji se održava svake godine u predgrađu Pariza Saint-Quentin-en-Yvelines, no taj posjet neće ni približno pamtiti po dobrome. Naime, jedan udarac sjajnog američkog golfera Brooksa Koepke odletio je potpuno krivo i loptica je sletjela na mjesto u publici gdje se nalazila Corine i pogodila je u desno oko. Od siline udarca, Remande je, kaže, oslijepila na to oko.

Brooks joj se odmah ispričao, a Egipćanka je najavila da će tužiti organizatore jer nitko nije upozorio da lopta leti prema publici.

- Mislim da je sve jasno, odgovornost za ovo moraju preuzeti organizatori. Nadležni nisu dali nikakvo upozorenje da loptica leti prema publici - rekla je Corina Remande. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Rekli su mi da ću izgubiti vid na desno oko, a to je danas i potvrđeno na pregledu - dodala je nesretna žena iz Egipta.

Corine i njezin muž htjeli su samo u miru pogledati tradicionalni meč, a onda joj se dogodila nesreća zbog koje će posljedice nositi cijeli život iako je odmah nakon što ju je loptica pogodila bila prisebna.

- Hvala Brooksu što mi se ispričao, pokušala sam ostati pozitivna da mu ne poremetim koncentraciju. No organizatori mi se nisu javili nakon toga. Tužit ću ih i više od ičega želim da se pobrinu za bolničke račune te da se rana ne inficira - kaže nesretna žena.

Pogledajte video...

Na licu mjesta pružena joj je prva pomoć, nakon čega je najprije prevezena u bolnicu u Parizu, a onda i u obiteljsku kuću njenih roditelja u Lyon. U bolnici u Parizu otkrili su da joj je od snage udarca 'eksplodirala očna jabučica te je doživjela frakturu očne šupljine', no, prema njenim riječima, kirurzi su uspjeli kvalitetno sanirati ranu.

- No, kako god bilo, potvrdili su da je izgubila vid na desno oko. U najboljem slučaju za mjesec ili dva, kad otekline splasnu, možda će moći vidjeti tek obrise - rekao je muž nesretne Egipćanke.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov