Obavijesti

Sport

Komentari 282

Drama u Splitu: Osijek zabio Hajduku u 95. minuti za 2-2!

Drama u Splitu: Osijek zabio Hajduku  u 95. minuti za 2-2!
15

Osijek je poveo na Poljudu, Hajduk je preokrenuo na 2-1 i povukao se. Splićani u drugom dijelu nisu stvorili ni šansu, a kazna za to stigla je u sudačkoj nadoknadi

VIDEO

Više od 6000 navijača na Poljudu zvižducima je objasnilo Hajdukovim igračima što misle o njihovoj igri protiv Osijeka. Posebno se to odnosilo na drugo poluvrijeme u kojem Hajduk protiv desetkovanih gostiju nije stvorio niti jednu pravu šansu.

Hajduk i Osijek odigrali su 2-2 u 25. kolu hrvatskog prvenstva.

Zoran Zekić bio je bez petorice prvotimaca, a izveo je momčad koja vjerojatno više nikad neće igrati zajedno. Golman Mikulić nije mogao braniti zbog ozljede, a "žutica" kartona pomela je Zekićevu momčad pa na Poljudu nisu mogli igrati ni Kurtović, Perošević, Roce i Grgić. No probudio se slavonski inat i Osijek je odigrao sjajno protiv Hajduka te nakon četiri uzastopna poraza u Splitu konačno osvojio bod.

Obje su momčadi izgubile posljednje dvije utakmice, Osječani od Slavena i Lokomotive, a Hajduk od Lokomotive i Rijeke. Počelo je sjajno za goste...

Osječani su šokirali "bile" u 7. minuti preko Šorše. Gosti su to sjajno izveli, Šorša je izbjegao zaleđe i zabio za vodstvo na Poljudu. Tino Sušić fantastičnim golom vratio je sve na početak četiri minute nakon tog osječkog gola.

Hajdukov veznjak odlično je pogodio izvana u gornji kut nemoćnog golmana gostiju za 1-1. Isti je igrač u 21. minuti pogodio prečku.

Hajduk je u 36. minuti poveo 2-1. Splićani su izveli slobodnjak, a naprijed je stigao Zoran Nižić, koji je lijepo zabio na drugoj stativi. Osijek se nije predavao. Gosti su hrabro krenuli u nastavak i složili nekoliko vrlo dobrih akcija pred Hajdukovim golom dok su Splićani ostali bez prave šanse u nastavku. 

Osječani su nadigrali Hajduk u drugom poluvremenu. Kad je Lovre Kalinić jedva izvukao loptu ispod grede 15 minuta prije kraja činilo se kako će se "bili" izvući.

Ali kazna za povlačenje i neobjašnjivo zatvaranje utakmice stigla je u sudačkoj nadoknadi. Osijek je složio sjajnu akciju, a na povratnoj lopti bio je Mioč za 2-2.

Hajdukovi igrači morali su nakon utakmice pred Torcidu, a to nije bilo nimalo ugodno. Zaglušujući zvižduci poruka su igračima da ono što su pokazali u drugom dijelu jednostavno nije probavljivo.

Zagrebov debakl u Koprivnici

U drugoj utakmici 25. kola u utorak Slaven Belupo bio je uvjerljiv protiv Zagreba u Koprivnici. "Apotekari" su vodili 3-0 već nakon nešto više od pola sata.

Ejupi, Delić i Ozbobić zabili su za Slaven, Ejupi je kod 2-0 promašio penal.

Slaven se s ovom pobjedom približio šestoplasiranom Interu na dva boda, dok je Zagreb ostao prikovan za dno ljestvice s 10 bodova iz 25 utakmica.

HNL, 25. kolo:

Slaven Belupo - Zagreb 3-0 (Ejupi 10, Delić 15, Ozobić 32)
Hajduk - Osijek 2-2 (Sušić 11, Nižić 36 / Šorša 7, Mioč 90 + 5)

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 282
VIDEO

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka
POČIVALA U MIRU

Velika tuga uoči derbija sezone: Sergeju Jakiroviću umrla majka

Sergej Jakirović uoči supervažne utakmice protiv Rijeke izgubio je majku Jelenu, doznaju 24sata. Njen će sprovod biti u utorak u Metkoviću kako bi se maksimalno mogao posvetiti utakmici na Rujevici

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga
SKROMNA OBITELJ

Zlatan otkrio detalje privatnog života: Moja žena kuha i pere suđe, naša djeca nisu kao druga

I kada je u pitanju odgoj sinova Maximiliana (18) i Vincenta (16), Ibrahimović ih je učinio poniznima i skromnima, nije im od početka pružao luksuz
Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku