Obavijesti

Sport

Komentari 16

Drama u skupini smrti: Lovren i društvo pred ispadanjem!?

Drama u skupini smrti: Lovren i društvo pred ispadanjem!?
1

Trenutačno su na vrhu grupe Liverpool i Napoli, a obje momčadi imaju po šest poena... No i PSG i Napoli u barem jednom od dva preostala kola igraju protiv Crvene Zvezde, a Liverpool je to prokockao

VIDEO

Večeras se igra ostatak utakmica petog kola Lige prvaka, a najzanimljivija je situacija u skupini C, takozvanoj skupini smrti, u kojoj se Liverpool Dejana Lovrena našao u prilično nezgodnoj situaciji.

Momčad Jurgena Kloppa večeras gostuje kod trećeplasiranog Pariza u 21 sat, a iako domaćini imaju bod manje od Liverpoola, u posljednjem im je kolu ostao dvoboj sa Zvezdom. A taj je dvoboj Liverpool izgubio 2-0. 

Redsi bi se danas iz Pariza trebali izvući neporaženi, jer će ih u suprotnom Parižani preteći za čak dva boda, nakon čega bi se Lovren i društvo trebali nadati novom čudu na Marakani, odnosno pobjedi Crvene Zvezde protiv moćnog PSG-a koji ih je u Francuskoj natrpao s nestvarnih šest komada.

Uz to, Liverpoolu bi onda u zadnjem kolu bila potrebna i pobjeda protiv Napolija, koji ih je u Italiji svladao 1-0, a pokazao je zube i ostalim protivnicima te dvaput remizirao s pariškom momčadi.

Neriješenim rezultatom u Parizu, a Napolijevom pobjedom protiv Zvezde, Talijani bi osigurali prolaz, isto kao i pobjedom PSG-a. 

A najbolje od svega? U igri je još i Crvena Zvezda! Beogradska momčad ima četiri boda, tek bod manje od Pariza... Skupina smrti ispostavila se još čudesnijom od očekivanog!

Skupina A

La Liga Santander - Atletico Madrid v Barcelona

U skupini A situacija je gotovo razriješena, a neupitno dvije najbolje momčadi našle su se na prve dvije pozicije. Radi se, naravno o Borussiji Dortmund i Atletico Madridu, od kojih svaki klub ima po devet bodova, a trećeplasirani Brugge zaostaje čak pet bodova. 

Belgijanci večeras gostuju u Dortmundu, a svime osim pobjedom ispali bi iz igre za prva dva mjesta. 

Skupina B

La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

I dok je Barcelona sigurno prošla, borba za drugo mjesto još je prilično gusta, a lako je moguće kako će biti odlučena upravo večeras.

Od 21 sat snage će na Wembleyu odmjeriti Inter i Tottenham, a pijetlovi zasad za Perićem, Vrsaljkom i Brozovićem zaostaju tri boda.  

U slučaju pobjede Spursa, momčadi bi se izjednačile, no Inter bi bio u znatno boljoj poziciji jer u posljednjem kolu igra s PSV-om, a Tottenham ima okršaj s Barcelonom.

Skupina D

U možda i najlošijoj skupini najjačeg klupskog natjecanje Porto je uvjerljivo prvi s deset bodova, a prati ga Schalke s osam.

Usprkos tomu, nijedna od dvije momčadi nije osigurala prolaz, jer bi Galatasaray teoretski mogao preskočiti bilo koju od prve dvije momčadi. Turski klub trenutačno ima četiri boda, a pobjedama protiv moskovske Lokomotive i Porta otišao bi iznad Portugalaca ukoliko bi Schalke danas svladao Porto.

Već bi remi Portu danas bio dovoljan za osiguran vrh skupine, a i Porto i Schalke osigurali bi prolaz ako Turci ne uspiju doći do pobjede večeras u 21 sat.

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"