Obavijesti

Sport

Komentari 0

Dražić izborila završnicu u Srbiji

Dražić izborila završnicu u Srbiji

Breljanka je završila drugoplasirana u svojoj skupini druge faze ostvarivši ukupno četiri pobjede. Krenula je s dva poraza (Gjorčeska, Tomova) i potom ušla u pobjedničku seriju (Sretenović, Anil, Joksović, Eryadin)

VIDEO

Iako korona virus u Srbiji ne jenjava, štoviše, a u susjedstvu su počeli voditi i neke druge borbe, na terenima teniskog centra Olimp u akademiji Janka Tipsarevića posljednjih tjedana igra se Prvenstvo Istočne Europe, turnir u organizaciji od prošle godine umirovljenog srpskog teniskog asa.

POGLEDAJTE VIDEO: Tenisačica Mariana Dražić otvorila sezonu kupanja

Pokretanje videa...

00:14

Ondje je trebalo nastupiti više hrvatskih predstavnica (Fett, Mrdeža), međutim, na koncu je put Beograda otišla samo Mariana Dražić koja je izborila završni dio turnira koji će početi 20. srpnja i na njemu će zaigrati 16 tenisačica po nokaut-sistemu. Breljanka je završila kao drugoplasirana u svojoj skupini druge faze ostvarivši ukupno četiri pobjede. Krenula je s dva poraza (Gjorčeska, Tomova) i potom ušla u pobjedničku seriju (Sretenović, Anil, Joksović, Eryadin), dok meč protiv Ivane Jorović nije odigrala jer se domaća tenisačica povukla s turnira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Inače, u muškom dijelu turnira od Hrvata su nastupala braća Ivan i Matej Sabanov, a nakon povratka iz Beograda Matej je bio pozitivan na korona virus. Svemu unatoč turnir se nastavio...

- Tko god ima potrebu da se testira ili se ne osjeća najbolje, mi ćemo mu omogućiti testiranje. Naša ideja jest tenis, ali i sigurnost igrača. Mi kao organizatori radimo sve što možemo da se igrači osjećaju sigurno - poručio je organizator turnira Tipsarević.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića