Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
8 komentara

Delegat na godišnjem: Igrali u gotovo identičnim dresovima

Obala Bjelokosti izašla je u narančastim, a Ruanda u žutim dresovima. I dok to na terenu igračima vjerojatno nije radilo probleme, isto se ne može reći za TV prijenos. Navodno delegata još traže...

Foto: YouTube
8 komentara

Obala Bjelokosti slavila je protiv Ruande 3-0 u 6. kolu kvalifikacija za Afrički kup nacija i osigurala je nastup na turniru koji počinje 21. lipnja i igra se u Egiptu. One koji su odlučili pogledati utakmicu na malim ekranima dočekalo je neugodno iznenađenje.

Kako su obje reprezentacije igrale u sličnim dresovima, nije se vidjelo tko je tko. Pravu su zavrzlamu izazvale ove dvije reprezentacije uz blagoslov delegata koji je ili zaspao na posao ili taj posao neće raditi još dugo.

Obala Bjelokosti izašla je u narančastim, a Ruanda u žutim dresovima. I dok to na terenu igračima vjerojatno nije radilo probleme, isto se ne može reći za TV prijenos. 

Foto: YouTube

Obično se dan prije utakmice sastanu delegat, suci i predstavnici obje momčadi koje donose primjerak dresa u kojima misle igrati. Delegat pregledava dresove i odlučuje ima li preklapanja.

Gdje je bio delegat i u što je gledao kad su mu donijeli dresove Ruande i Obale Bjelokosti?

E, to je pitanje za milijun kuna.

Naši partneri pišu
Message