Obavijesti

Sport

Komentari 2

Drugo lice najbržeg čovjeka na svijetu: Sin čeka da ga nazoveš

Drugo lice najbržeg čovjeka na svijetu: Sin čeka da ga nazoveš

Bivša djevojka olimpijskog pobjednika na 100 metara na društvenim mrežama požalila se kako Marcell Jacobs ne komunicira sa sinom. On je sad u vezi s drugom i uskoro će pred oltar

VIDEO

Marcell Jacobs (26) proživljava najljepše dane u sportskoj karijeri. Talijanski sprinter u Tokiju je postao olimpijski pobjednik na 100 metara i 4x100 metara, ranije ove godine i europski dvoranski prvak na 60 metara. Ali u privatnom životu baš mu i ne cvatu ruže.

Bivša djevojka Renata Erika, s kojom je dobio najstarijeg sina Jeremyja (7), na Instagramu ga optužuje za nemar prema djetetu.

Pokretanje videa...

Hrvatska na otvorenju OI 01:19

"Za sve vas koji me stalno ispitujete je li Jeremy na odmoru s tatom Marcellom, odgovor je: ne. Zapravo još čekamo da nazove nakon što se vratio iz Tokija", napisala je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon Jacobsove pobjede na 100 metara u Tokiju Renata je bila još izravnija.

"Ponosni smo na tvoj rezultat, ti si najbolji na svijetu! Ovdje je netko tko bi te opet htio zagrliti. Nadam se da ćeš jednog dana razumjeti", napisala je na Facebooku.

Jacobs joj nije odgovorio. Njegov sin se također bavi atletikom. Štoviše, i trenira s njegovim prvim trenerom.

Talijan je trenutačno u vezi s Nicole Dazom, s kojom je dobio dvoje djece, sina Anthonyja (2) i kći Meghan (1). Dogodine par planira i vjenčanje.

Marcell Jacobs i sam je imao problema s ocem koji ga je napustio dok je bio beba. Pomirio se s njim prošle godine na nagovor mentalnog trenera.

- To mi je dalo motivaciju i mir u duši koji mi je trebao da se koncentriram na osvajanje zlata na Olimpijskim igrama - priznao je.

Otac mu je Amerikanac, majka Talijanka i ima dvojno državljanstvo. No uvijek se izjašnjavao samo kao Talijan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji
NESRETNI YANNICK

Veselio se debiju pa ga sa staze odvezli u nosilima: Težak pad švicarskog skijaša u kombinaciji

Krenuo je s utrkom spusta pa završio u ogradi, ali tamo nije stao već se 'klizao' niz padinu, a prije nego što su Chabloza poslali u bolnicu, imobilizirali su mu ruku.

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje
PARIŠKI CIKLUS

Igor Krajina olimpijski trener, Tot i Govorčinović kandidatkinje

Od strane Hrvatskog olimpijskog odbora trener KKK Marsonia Igor Krajina dobio je status olimpijskog trenera te je promoviran u IV. kategoriju, odnosno u kategoriju kvalitetnog trenera
Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala
RUKOMETNI EP

Norvežani srušili Španjolsku, Švedska jako blizu polufinala

Norvešku su do važne pobjede predvodili Sebastian Barthold sa šest golova, Magnus Gullerud s pet pogodaka, te Sander Sagosen sa četiri gola, dok je kod Španjolske najefikasniji bio Jorge Maqueda