Obavijesti

Sport

Komentari 21

Duvnjak je već jednom imao koronu: Zavrtjelo mi se čim sam ustao. Doktor mi je sve zabranio

Duvnjak je već jednom imao koronu: Zavrtjelo mi se čim sam ustao. Doktor mi je sve zabranio

Osim korona virusa, Domagoja Duvnjaka muče još teži problemi. Ima velikih problema s leđima zbog čega je upitan nastup na Euru. Osim njega, na korona virus pozitivan je i Luka Cindrić

VIDEO

Pripreme za Europsko prvenstvo su se zakuhtale, a hrvatski izbornik Hrvoje Horvat doznao je vijest koju nije htio čuti ni u najgorim snovima. Srce i duša naše reprezentacije, kapetan, lider i najbolji igrač Domagoj Duvnjak (33) pozitivan je na korona virusa.

Pokretanje videa...

01:38

Tu vijest potvrdio je HRS, a osim njega, koronom se zarazila i druga violina naše reprezentacije Luka Cindrić. Njih dvojica su u karanteni i na svu sreću, imaju lakše simptome. No, loša vijest je što Hrvatsku već 13. siječnja čeka rukometni klasik protiv Francuske u prvom kolu grupne faze. 

Cindrić do sada nije imao korona virus, ali kapetan se već susreo s njim. Zarazio se u prosincu 2020. godine i Covid mu je ostavio velike posljedice. Izrauban, izranjavan i nedovoljno spreman stigao je na Svjetsko prvenstvo u Egipat gdje je Hrvatska doživjela blamažu. Duvnjak nije bio pravi i to se odmah vidjelo na izvedbi naše reprezentacije. Danska nas je pregazila i završili smo na 15. mjesto što je naš najgori plasman u povijesti SP-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Stockholm: Tuga rukometaša Hrvatske nakon izgubljene utakmice u finalu rukometnog EP

- Za nas sportaše pauza od 14 dana baci te totalno unatrag. Ja sam ne znam kakav ću biti. Na treningu se osjećam u redu, ali trening nije isto kao utakmica. Nakon povratka sam imao problema s kondicijom, nakon deset minuta trčanja sam rekao da ne mogu više, da je dosta. Nije ugodno, neću reći da sam na nuli, ali bacilo me unatrag - pričao je Duvnjak prije godinu dana za Balkan Handball.

Bio je bez okusa i mirisa, ali još veći problem nastao je kad bi ustao. Jednom je izašao na terasu na zrak i zavrtjelo mu se u glavi. 

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska

- Cijela ekipa je bila u karanteni deset dana, ali dečki su mogli nešto raditi od doma, trenirali su. Meni je doktor zabranio da ne smijem ništa raditi. Nisam ništa radio 14 dana, krenuo sam lagano s kondicijskim treningom, to su dvije minute trčanja pa minuta hodanja. Dok nisam prošao dodatne preglede, Bogu hvala na pregledima je sve dobro. Mora se proći ta kontrola srca i pluća. Poslije sam se dobro osjećao, nadam se da će ostati tako. Nisam smio izaći van, jednom sam izašao na terasu i zavrtjelo mi se. Bogu hvala nisam imao teže simptome, izgubio sam miris i okus, to je jedan čudan osjećaj, ali vratilo se nakon par dana. Gledao sam sve moguće sportove.

Osim korona virusa, Duvnjaka muče još teži problemi. Ima velikih problema s leđima zbog čega je upitan nastup na Euru. Ne treba niti spominjati koliko 'kaubojima' znači njegova pojava na terenu. Lider i kapetan koji druge igrače čini boljima. Njegov potencijalni izostanak bio bi ogroman udarac za Hrvatsku. 

Svi znamo da bi on i s jednom nogom igrao za svoju domovinu. Nadamo se kako će se oporaviti i kako će još jednom predvoditi Hrvatsku na Euru. A s njim i Luka Cindrić. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz