Obavijesti

Sport

Komentari 11

Dvoršek: Znamo što nam ova utakmica znači, moramo dobiti

Dvoršek: Znamo što nam ova utakmica znači, moramo dobiti
1

Očekujem kompletan Veszprem. Vjerujem da će biti na nivou kao i protiv nas, sve utakmice su igrali tako i nema razloga da ne igraju i ovaj put, kaže trener Zagreba

VIDEO

Ova utakmica je najvažnija do sada jer nam može osigurati prolaz dalje u Ligi prvaka. Odradili smo svaki dan po dva treninga. Spremamo se jako ozbiljno za St. Peterburg, znamo što nam ta utakmica znači, najavio je trener rukometaša Zagreba Boris Dvoršek utakmicu 10. kola Lige prvaka protiv St. Peterburga.

Hrvatskom prvaku u subotu (19 sati) u Areni treba pobjeda protiv ruske momčadi, koja je posljednja u grupi A, želi li proći među 16 najboljih u Europi. U prvoj utakmici u Rusiji Zagreb je pobijedio 35-24.

- Rusi su sada dosta jači i iskusniji no što su bili u prvom dijelu sezone. Ekipa je to koja je Celju uzela bod. No mi tu utakmicu moramo dobiti i čekati pozitivan rezultat iz Ukrajine gdje igraju Motor i Veszprem. Bila bi to nagrada za sve uloženo od osmog mjeseca kada smo počeli s radom. Prolaskom grupe ostvarili bi zadani cilj. Napravit ćemo apsolutno sve da prođemo dalje.

Zagrebu treba pobjeda, ali i poraz Motora od Veszprema, a do početka utakmice sa St. Peterburgom već će znati konačni rezultat te utakmice.

- Želimo punu dvoranu i pobjedu. Zovemo navijače da nam dođu pomoći da se plasiramo dalje. Rusi imaju dobru momčad, no mi smo favoriti u Zagrebu - kaže trener.

Teo Čorić u drugom dijelu sezone prvi je Zagrebov pivot.

- Atmosfera u momčadi je odlična. Moramo odmah ući borbeno, nema više lagane igre u obrani i onda će to dati i ploda u napadu. Na treningu stvarno dobro radimo i to treba preslikati na utakmicu - rekao je Čorić.

Veszprem je osigurao prvo mjesto u skupini i postoji strah da će se štedjeti u Ukrajini.

- Očekujem kompletan Veszprem. Vjerujem da će biti na nivou kao i protiv nas, sve utakmice su igrali tako i nema razloga da ne igraju i ovaj put - rekao je Dvoršek pa otkrio kako se misli suprostaviti Rusima:

- Kontra će nam biti vrlo važna u subotu. Imamo jako dobru kontru s desnog krila, a Rusi mijenjaju dva ili tri igrača i tu ima puno mjesta i za lijevo krilo u kontri. Imamo odličnu obranu, zato i odmaramo Josu Valčića u obrani. Jer jako bi se trošio da još igra i obranu na 'dvojci', vuče polukontru, organizira napade pa još i zabije nešto. Zato imamo šljakere u obrani, a Joso neka organizira napade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu
GOLIJADA U KOPRIVNICI

VIDEO Slaven - Dinamo 2-3: Klinci i rezerve srušili Belupo uoči uzvrata s Rijekom u Kupu

U sadržajnoj utakmici 35. kola HNL-a palo je pet pogodaka. Dinamo je gubio pa okrenuo, a na koncu do slavlja stigao u 93. minuti. Šansu su dobili juniori i rezervni igrači, a debitirao je sin trenera Sergeja Jakirovića
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...