Obavijesti

Sport

Komentari 8

Džekina supruga: Rodila sam kćerkicu, ali želimo petero djece

Džekina supruga: Rodila sam kćerkicu, ali želimo petero djece

Edin je svaki put do sada bio sa mnom tijekom poroda, tako je bilo i ovog puta, što mi, naravno, mnogo znači. Edin je odabrao ime Dalia, rekla je Amra Džeko, supruga BiH nogometaša...

VIDEO

Obitelj Džeko već pet godina živi u Rimu i apsolutno uživa. Napadač iz BiH je 2015. došao na posudbu iz Manchester Cityja, u međuvremenu je Roma otkupila njegov ugovor i stekao je status božanstva na kultnom Olimpicu i dobio kapetansku vrpcu. Odigrao je ukupno 224 utakmice i zabio čak 106 golova.

Pokretanje videa...

Edin Džeko 00:16

Postao je ikona kluba zahvaljujući svojim igrama i izdanjima kojima je prije dvije sezone klub odveo do polufinala Lige prvaka, a ona uzvratna utakmica protiv Barcelone se i danas spominje. 

Edinu Džeki (34) sjajno ide i na privatnom planu. Prije mjesec dana supruga Amra je na svijet donijela njihovo četvrto dijete, kćerkicu Daliju. Sofija, Una i Dani tako su dobili sestru, ali Amra i Edin ne misle stati. Razmišljaju i o petom djetetu.

- Edin je svaki put do sada bio sa mnom tijekom poroda, tako je bilo i ovog puta, što mi, naravno, mnogo znači. Edin je odabrao ime Dalia. Zanimljivo je da desetak dana prije porođaja nismo znali koje ime da joj damo. Doduše, imala sam ja nekoliko u opticaju, ali se Edinu nije sviđalo nijedno koje sam izabrala, međutim, kada mi je predložio da bi volio da se naša kćerka zove Dalia, odmah sam pristala - rekla je Amra Džeko u intervjuu za Azra.ba pa nastavila:

- Oduvijek sam željela imati petero djece, i kada razgovaram s prijateljicama uvijek kažu: pa i mi smo imale ambicije, ali smo stale nakon dvoje. Ja bih zaista voljela imati petero djece, ako Bog da. Imam super doktora koji podržava moje ambicije, a Bože zdravlja, vidjet ćemo. Fenomenalan je osjećaj biti majka. Kada vidim Sofiju, Unu, Danija i Daliju zajedno, emocije me preplave, svakog dana zahvaljujem Bogu na njima i njihovom zdravlju. Edin i ja to možemo i psihički i fizički, jer mi smo ti koji odgajamo svoju djecu i izvodimo na pravi put - rekla je ona.

Iako Edin ima jako puno obaveza u Romi gdje je već godinama jedan od najboljih igrača, uvijek je uz suprugu kada joj najviše treba. Čuva stariju djecu dok njegova supruga brine o malenoj Daliji, a počeo je i nju presvlačiti.

- Svi mi puno pomažu, svi su mi na raspolaganju i jako sam im zahvalna na tome. Edin, kada je kući, pomaže mi najviše, na njega se uvijek mogu osloniti. Oko bebe mi, iskreno, i ne treba pomoć, tu sam se više ispraksirala, samo mi je bitno da je neko s Unom i Danijem, da se igra s njima, da im se posveti - kaže Amra.

Manekenka i nogometaš su u ožujku proslavili četiri godine braka.  Iako sada uživa u utakmicama gledajući svog supruga, nogomet uopće nije niti voljela dok ga nije upoznala.

A tko je glavni kuhar u kući?

- Sve radimo zajedno. On je obično umoran i treba odmarati, tražim malo stvari od njega, ali je veoma prisutan. Sve radimo spontano. Edin ne zna kuhati, ali je odličan asistent - rekla je jednom prilikom.

Europa League - Round of 16 - AS Roma v Sevilla

Džeko je ovo ljeto bio na korak od odlaska iz Rome u koju je došao prije pet godina, ali na kraju je ostao jer ga klub nije htio pustiti. No zato je stiglo pojačanje u ovu skladnu obitelj u liku malene Dalije.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao