Obavijesti

Sport

Komentari 15

Džeko: Sve je gore! Prosinečki: Nešto hitno treba promijeniti...

Džeko: Sve je gore! Prosinečki: Nešto hitno treba promijeniti...
1

Svi govorimo od utakmice do utakmice bit će bolje, a na kraju sve gore i gore. Prije svega i igrači se moraju zapitati zašto ne igraju u klubovima, odnosno gdje igraju, opleo je po suigračima kapetan Edin Džeko

VIDEO

Nogometaši BiH izgubili su sve izglede da se kroz skupinu plasiraju na Euro, te se okreću playoffu Lige nacija. U pretposljednjem kolu "zmajevi" su pred 10.000 gledatelja u Zenici izgubili od Italije 3-0.

Pokretanje videa...

00:56

- Nakon 0-3 nemam što reći. Italija je bila bolja i zasluženo pobijedila. Imali smo te dvije prilike, možda se moglo nešto napraviti da smo zabili gol. Nismo odigrali utakmicu kakvu ja mislim da BiH može odigrati - rekao je izbornik Robert Prosinečki, pa nastavio:

- Nije ni bitno jesmo li treći ili peti, nešto se mora promijeniti. Vidjet ćemo što će dogoditi do ožujka i s kim ćemo igrati u Ligi nacija. Nismo imali ni sreće u pojedinim utakmicama, nije to bila prava BiH. Da se igra samo prvo poluvrijeme, bili bismo u samom vrhu. Opet smo u prvih 45 minuta držali ravnotežu, ali u drugom su Talijani bili superiorniji.

Hoćete li i dalje biti izbornik?

- To pitanje treba postaviti predsjedniku i Izvršnom odboru, igramo za tri dana protiv Lihtenštajna i poslije ćemo vidjeti.

I Edin Džeko teško je pronalazio riječi:

- Što da kažem? Možda je glupo reći nakon 3-0, ali nije nimalo loše izgledalo to prvo poluvrijeme. Iz tri nikakve šanse dali su tri gola. Trebamo se i mi malo zapitati. Ako želimo na EP, moramo promijeniti neke stvari. Ovako ne možeš. Neke greške te koštaju, zato i jesmo peti u grupi - rekao je kapetan, pa nastavio:

- Svi govorimo od utakmice do utakmice bit će bolje, a na kraju sve gore i gore. Ima još do baraža, ali prije svega i igrači se moraju zapitati zašto ne igraju u klubovima, odnosno gdje igraju. Sigurno može biti prednost što igramo prvu utakmicu kod kuće, ali nitko neće pustiti da ga pobijediš.

Miralem Pjanić čak se i ozlijedio.

- Svakako ne zaslužujemo biti na prva dva mjesta u grupi. Italija nam je napravila puno problema, ali opet smo se mogli vratiti u igru jer smo imali dvije ili tri šanse, iako su azzurri ponovo preuzeli kontrolu i na kraju zasluženo pobijedili. Ozljeda? Nadam se da nije ništa ozbiljno. Imam taj problem već neko vrijeme, nadam se da sam na vrijeme stao s igrom i da će biti dobro - rekao je Pjanić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve