Obavijesti

Sport

Komentari 6

Džeko u 37. piše povijest: S dva gola spasio Inzaghija od otkaza

Džeko u 37. piše povijest: S dva gola spasio Inzaghija od otkaza

S obzirom da je u Serie A od 2015. godine, a prethodno je osam godina igrao u Bundesligi i Premier ligi, nema sumnje kako bi čarobnu granicu od 100 golova probio i ranije. Preskočio je Hamšika, slijede Muti i Bierhoff

VIDEO

Sustigao je legendarnog Gorana Pandeva, koji je u Serie A igrao više od 20 godina. Što bi bilo da je i Edin Džeko (36) od početka svoje karijere u talijanskom nogometu teško je reći, no sigurno je da bi postavio neke rekorde.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Brozovićev penthouse u Milanu 00:35

I sada, u 37. godini ne prestaje zabijati. Upravo je 'bosanski dijamant' s dva gola srušio Sassuolo na gostovanju u 9. kolu i sačuvao posao Simoneu Inzaghiju. Inter je na Mapei stadionu slavio 2-1, a Edin Džeko stigao do 100., a onda i do 101. gola u talijanskom prvenstvu.

S obzirom da je u Serie A od 2015. godine, a prethodno je osam godina igrao u Bundesligi i Premier ligi, nema sumnje kako bi čarobnu granicu od 100 golova probio i ranije da je stigao koju godinu prije.

Champions League - Group C - Inter Milan v FC Barcelona

Džeko je s dva pogotka Sassuolu prestigao Mareka Hamšika (100) i izjednačio se s Pandevom (101), a uskoro će stići i Olivera Bierhoffa (102) te Fabrizija Miccolija i Adriana Mutua (103).

Na vječitoj listi najboljih strijelaca Serie A nalazi se Silvio Piola, legenda Lazija, Juventusa i Novare koji je postigao 274 gola. Drugi je legenda Rome Francesco Totti s 250 pogodaka, a treći legenda Milana Gunnar Nordahl.

Bh. nogometaš tako je spasio Simonea Inzaghija od otkaza. Talijanski strateg nalazi se u kritičnom periodu rada na klupi 'nerazzura' u kojem se i najmanja greška može pokazati kobnom.

italian soccer Serie A match - US Sassuolo vs Inter - FC Internazionale

U susretu ranije čudesno je srušio Barcelonu u Ligi prvaka 1-0, sada i Sassuolo, no iako je počeo nizati dobre rezultate, talijanski mediji nisu sigurni da će preživjeti na kormilu Intera. Ipak, možda dođe i do zaokreta s poboljšanjem rezultata i predstava.

Hrvatski reprezentativac Martin Erlić bio je u početnoj postavi Sassuola i igrao do 82. minute, dok kod Intera nije bilo ozlijeđenog Marcela Brozovića.

VIDEO SAŽETKA UTAKMICE OVDJE

RED BULL STREET STYLE FINALS ARENA PULA:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom