Obavijesti

Sport

Komentari 6

'E tu sam te čekao. Ma je*i se, nokautirat ću te 21. prosinca!'

'E tu sam te čekao. Ma je*i se, nokautirat ću te 21. prosinca!'
1

orio sam se s oporavkom i nastavkom karijere. Nisam htio izgubiti na taj način. Prošle su tri godine, ali evo me danas ovdje. Ovoga puta sam 100 posto fokusiran, rekao je Badr Hari...

VIDEO

Badr Hari (35) je jedan od najboljih kickboksača kojeg smo imali prilike gledati. No posljednjih godina smo o njemu više imali prilike čitati u rubrikama vezanim za nasilje i padove na doping kontrolama. 

No čini se da je to sve napokon iza njega i Marokanac žestoko pripremio za meč protiv aktualnog prvaka u kickboksu u teškoj kategoriji Rica Verhoevena (30) koji će se održati 21. prosinca u nizozemskom Arnhemu. Njih dvojica već su se borili prije tri godine, no tada je Hari morao predati već u drugoj rundi zbog ozljede ramena.

- Borio sam se s oporavkom i nastavkom karijere. Nisam htio izgubiti na taj način. Prošle su tri godine, ali evo me danas ovdje. Ovoga puta sam 100 posto fokusiran, što nije bio slučaj u prvom meču. Tad sam imao pravnih problema, odlazio sam u zatvor... Ali danas sam spremniji, jači i u potpuno drugačijem stanju uma. Živim za ovakav način borbe - rekao je Badr Hari na press konferenciji uoči velikog meča pod okriljem Gloryja. 

Rico Verhoeven apsolutno je nesavladiv u Gloryju, a posljednji poraz imao je tamo 2015. godine. Od tada je u zaista fantastičnoj formi, a on i Badr Hari su posljednje svijetle točke legendarne organizacije koja je s godinama izgubila na renomeu i popularnosti koju su imali prije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- 21. ću biti u ringu i dati najbolje od sebe. A on... On će odustati ili završiti nokautiran - rekao je samouvjereni Verhoeven, a Badr Hari mu je uzvratio:

- E ovo sam čekao u razgovoru. Neka se je*e, nokautirat ću ga 21., dok je Verhoeven dodao:

- To si rekao i prošli put i što se dogodilo?

Marokanski borac je prvu borbu imao 2000. godine kada je izgubio od Grandjeana, no onda je s pet pobjeda zaredom pokazao o kakvom talentu je riječ. Ukupno je u karijeri odradio 54 borbe, pobijedio 41 put i izgubio 13 puta. Pobjeđivao je legende poput Alistaira Overeema, Andersona Silvu, no legendarni Remy Bonjasky je ipak bio pretežak zalogaj za njega.

Hrvatska borilačka scena upoznala ga je 2012. u Zagrebu kada je nastupio na turniru K1 Grand Prix i stigao do polufinala, no morao se povući zbog ozljede. Mirko Filipović je na kraju osvojio taj turnir. S njim se nikada nije borio, ali zato je s Domagojem Ostojićem kojeg je pobjeđivao u obje borbe.

Kako god, Marokanac se, čini se, promijenio i želi opet sjesti na krov kickboksa. Uostalom, tamo gdje i pripada. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov