Obavijesti

Sport

Komentari 3

Ej, gdje je Daniel? Igrač se nije vidio od dječaka kojeg je izveo

Ej, gdje je Daniel? Igrač se nije vidio od dječaka kojeg je izveo
1

Daniel James je visok 170 centimetara, a desetak godina mlađi dječak kojeg je izveo na teren točno ga je prekrio svojom visinom, možda čak malo i nadvisio. Nezgodan trenutak u debiju u europskom debiju...

VIDEO

Nizozemci su se odlučili našaliti s Manchester Unitedom pa su jednom od njihovih najnižih igrača dodijelili najvišu maskotu.

Kada su igrači izašli na teren i poredali se jedan pokraj drugoga, svi su se pitali gdje je Daniel James (21) koji je bio najavljen u sastavu Uniteda.

Ahaa, tu je! Čim se televizijska kamera malo pomaknula, osvanulo je Jamesovo lice. Domaćin utakmice očigledno je bio odlično raspoložen pa se odlučio našaliti s velškim veznjakom i dodijelio mu je najvišeg dječaka da ga izvede na teren.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Daniel James je visok 170 centimetara, a desetak godina mlađi dječak ga je točno prekrio svojom visinom, možda čak malo i nadvisio. Nezgodan trenutak za Jamesa kojemu je gostovanje kod AZ-a bio debi u Europi. Na Old Trafford je stigao ljetos iz Swanseaja.

Njegova situacija je mnoge podsjetila na utakmicu Francuske i Bugarske kada se Chelseajev veznjak N'Golo Kante jedva vidio od dječaka koji je stajao ispred njega. Izvirivale su mu tek oči...

Riječ je o utakmici skupine L Europske lige. united iz prvog susreta ima pobjedu nad Astanom, a AZ Alkmaar je remizirao s Partizanom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...