Obavijesti

Sport

Batinić Barjamaju izvalio vilicu, Trušček brutalno prebio Peruška

Batinić Barjamaju izvalio vilicu, Trušček brutalno prebio Peruška

Pet borbi glavnog programa FNC-a 8, čak četiri prekida. Posebno je dobar bio onaj Ivice Truščeka, koji je sjajno zaustavio Peruška. A u glavnoj borbi večeri Batinić je udarcima dislocirao čeljust suparniku

Najbolja regionalna organizacija još je jednom opravdala očekivanja. FNC je u svojoj osmoj priredbi gledateljima pružio pet sjajnih borbi od kojih je u Sutinskim vrelima u Zagrebu čak četiri završilo prekidom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
FNC 8 21:15h , Sutinska vrela, Zagreb
Sortiranje događaja
GLAVNA BORBA/KRAJ

Veliku podršku imao je Batinić uoči samog početka. Tako je i ušao u borbu. Plasirao je low kick, pa još jedan, pa nakon jedan-dva kombinacije ušao u klinč.

Pokazao je inicijativu pa vrlo lako srušio Barjamaja na tlo. Nekoliko sekundi bilo je potrebno da zauzme full mount, zatim se prebacio na stranu odakle je plasirao nekoliko dobrih laktova i teških maljeva.

Sjajno je pritisnuo protivnikovu ruku na tlo, krenuo po finiš udarcima i austrijski borac je tapkao! Ispočetka nije bilo jasno o čemu je točno riječ, no ispostavilo se da je Batinić Barjamaju dislocirao vilicu i austrijski borac nije mogao nastaviti.

Slavlje Batinića tehničkim nokautom u prvoj rundi

BATINIĆ VS. BARJAMAJ

Stigli smo i do posljednje, glavne borbe večeri. Hrvatski borac Matej Batinić vraća se nakon četiri godine, a protivnik će mu biti Dritan Barjamaj iz Austrije.

Riječ je o okršaju u teškoj kategoriji.

4. BORBA/SUNASLOVNA

1. runda

Iz publike se orilo "Trušček, Trušček" i Terror je plasirao sjajan direkt koji je Peruška poslao na pod. Ipak, pridigao se i borba se vratila u centar oktagona.

Trušček je kontrolirao sredinu dok je Peruško zauzeo poziciju s vanjske strane. Nakon kratkog klinča uz žicu, Trušček je sjajno pogodio high kick. Zaljuljao je suparnika, ali Peruško je preživio.

Sjajan jedan-jedan-dva lansirao je Trušček, pa fantastičnim koljenom zatresao Peruška koji je klonuo uz ogradu. Trušček je "nanjušio krv" i s nekoliko udaraca završio posao.

Slavlje Truščeka tehničkim nokautom u prvoj rundi

TRUŠČEK VS. PERUŠKO

U sunaslovnoj borbi gledat ćemo okršaj dva hrvatska borca, koji su dugo vremena na našoj borilačkoj sceni. BMF Balkana i legenda hrvatske slobodne borbe Ivica Trušček odmjerit će snage protiv Tončija Peruška.

Nekoliko puta su se do sada borili na istoj priredbi, no večeras će prvi put ukrstiti rukavice međusobno.

3. BORBA

1. runda

Teškaši se nisu odučili na otvorenu paljbu. Da se pitalo Domingosa, vjerojatno bi tako i bilo, no Betlemidze je imao drugačiji plan. Uspio je u naumu i nakon početnog nasrtaja uspio srušiti portugalskog suparnika.

Domingos se uspio pridići pukom snagom, no Gruzijac je ponovno vratio borbu u parter novim rušenjem. 

Udarcima iz gornje pozicije, kada se ukazala prilika i otvorio gard, Betlemidze je polako lomio suparnika tražeći šansu za zahvat.

Nije ga uspio pronaći, ali jest nekoliko sjajnih maljeva ground and poundom. Domingos je ponovno eksplozivno odbacio Gruzijca i pridigao se, no još jednom je Betlemidze prikazao bolju vještinu u hrvanju.

Tridesetak sekundi prije kraja prve runde pokušao je uhvatiti polugu na ruci, ali nije ju uspio izvući. Stigao je do full mounta odakle je uputio nekoliko udaraca, no Domingos je preživio.

No, Portugalac ipak nije mogao nastaviti. U prvoj rundi je ozlijedio ruku i s bolnom grimasom na licu predao je meč.

Shota Betlemidze slavio prekidom liječnika poslije prve runde