Obavijesti

Sport

Komentari 9

Emery za otkaz u Arsenalu optužio bivšu: 'Ti si vještica!'

Emery za otkaz u Arsenalu optužio bivšu: 'Ti si vještica!'
1

Rekao mi je da sam bijela vještica i da sam mu donijela lošu sreću. Rekao je da je dan kad smo prekinuli bio i dan kad je Arsenal počeo gubiti, tvrdi Sacha Wright, njegova bivša cura

VIDEO

Unai Emery dobio je krajem studenog otkaz u Arsenalu nakon što je godinu i pol proveo na klupi londonskog klupa, a za otkaz i loše rezultate u 'topnicima' optužio je - bivšu curu!

Barem tako tvrdi ona. Sacha Wright progovorila je o svojoj dvogodišnjoj vezi sa španjolskim strategom za Sun i iznijela puno prljavog rublja.

- Vjerovala sam mu i mislila sam da ćemo se vjenčati i imati djecu jednom. No na kraju sam shvatila da on nije spreman za ozbiljnu vezu - započela je Sacha, koja ga je ostavila prošlog rujna, dva mjeseca prije nego je Emery dobio otkaz. Prihvatila ga je opet u prosincu, a onda ju je on krenuo optuživati:

- Rekao mi je da sam bijela vještica i da sam mu donijela lošu sreću. Rekao je da je dan kad smo prekinuli bio i dan kad je Arsenal počeo gubiti. Rekao mi je da mu mozak nije bio na mjestu otkad smo prekinuli.

Sacha je bivšeg trenera Seville i PSG-a upoznalo ubrzo nakon što je preuzeo klub. Nije znala tko je s obzirom da ne prati nogomet, a on je rekao da radi u sportu i da loše priča engleski jer se tek preselio u London. 

- Prvo me zvao kod sebe doma, no rekla sam ne, nikako. Pristala sam na spoj u talijanskom restoranu u Hampsteadu, a tad sam shvatila da se radi o nekom bitnome jer su ostavili restoran otvorenim za njega iako su trebali zatvoriti. Imao je tvrd naglasak i često je prekidao razgovor kako bi provjerio riječi na Google Translateu, ali svidio mi se od prvog trenutka. Šalio se da bih ja mogla biti njegova učitelja engleskog - pričala je 35-godišnja Wright pa otkrila što ju je smetalo:

Neymarova majka našla dečka koji je mlađi i od Neymara...
Neymarova majka našla dečka koji je mlađi i od Neymara...

- Bio je pažljiv u početku. Nalazili smo se nakon utakmica, nekad i preko tjedna, no bila mi je naporna njegova rutina da leži u krevetu i gleda jednu utakmicu na računalu, a drugu na tabletu. I navečer, i ujutro... Ali prihvatila sam ju. Smetalo me to što nikad nisam upoznala njegovu obitelj, prijatelje ili ikog iz Arsenala. Ako bismo naišli na nekog u restoranu, nikad me nije predstavio kao svoju curu i ljutio bi se kad nas je netko pokušavao fotografirati.

Emery je rekao kako je već šest godina razveden od žene Luise, no u novinskom članku je pisalo da je letio avionom sa svojom ženom. On se tad navodno izmotavao i rekao kako je to bratova žena, a ne njegova bivša i molio je da uspore. Ona ga je ostavila u rujnu, a potom opet ove veljače i kako kaže - više ga nikad ne želi vidjeti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja