Sport

Komentari 27

Emocije kćeri Lane: Nisi osmijeh napuštao ni kad je bilo najteže

Emocije kćeri Lane: Nisi osmijeh napuštao ni kad je bilo najteže

Kći legendarnog dinamovca Lana Kranjčar na Cicinu sprovodu oprostila se uz emotivne riječi. 'Hvala što si mi pokazao što znači živjeti život punim srcem i plućima. Volim te beskrajno', rekla je

Napustila nas je dinamova legenda i velikan hrvatskog sporta, Cico Kranjčar, koji je preminuo u 65. godini života u svom rodnom Zagrebu. Na obredu sprovoda na Mirogoju od njega se oprostila i kći Lana.

POGLEDAJTE VIDEO: Govor Lane Kranjčar

- Tata, zahvaljujem tebi i mami da što ste nas primjerom naučili što je ljubav. Bezuvjetna, beskrajna. Hvala na vrijednostima što ste nam usadili, a koje mi danas prenosimo na naše obitelji. Hvala što si mi pokazao što znači živjeti život punim srcem i plućima, s radošću i veseljem. Biti svoj i uvijek koračati svojim putem -rekla je i dodala:

Sprovod velikana hrvatskog nogometa Zlatka Kranjčara na zagrebačkom groblju Mirogoj

- Ne opterećivati se preprekama već ih preskakivati. Primjerom svojim omogućio si mi da sanjam da je sve moguće. Simbol i generacije jednog grada, a meni si tata, mojoj djeci dedek. Znaj da ću zauvijek u srcu nositi zajedničku ljubav, snagu, nadu i vjeru. Osmijeh nisi napustio niti u najtežim trenucima. Tako nećemo ni mi. Volim te beskrajno.   

Lana Kranjčar (39) udala se 2009. godine za Francuza Thibaulta Detreixa, u crkvi Sv. Ivana Krstitelja u Zagrebu.

Sprovod velikana hrvatskog nogometa Zlatka Kranjčara na zagrebačkom groblju Mirogoj vjencanje

Lana i Thibault, koji je radio u Europskoj banci za obnovu i razvoj, ranije su se vjenčali matičara u Parizu, a Lanina kuma tada je bila Ljupka Gojić Mikić. Na crkvenom vjenčanju ta čast je pripala bratu Niki.

Ponosni otac Zlatko bio je presretan odabirom partnera svoje djece, a govorio je kako bi ga najviše usrećili unuci. 

vjencanje

Lana i njezin suprug u međuvremenu dobili su troje djece, dvije kćerkice - Sophie i Eloise te sina Louisa. 

vjencanje

Najčitaniji članci