Sport

Komentari 51

Emotivna Larissa: Hvala što ste nam vjerovali kad nitko nije...

Emotivna Larissa: Hvala što ste nam vjerovali kad nitko nije...

Ovdje nitko nije normalan, rekla je hrvatska rukometna reprezentativka Larissa Kalaus odgovarajući na pitanje o komentaru utakmice. Zabila je Rumunjkama četiri i pomogla na putu do velike pobjede

Nakon Mađarske, Nizozemske i Srbije, pala je i Rumunjska! Hrvatska ženska rukometna reprezentacija nastavila je fantastičan niz na Europskom prvenstvu u Danskoj pobijedivši favorizirane Rumunjke 25-20 u drugom krugu, koje su tako i ispale s turnira.

Valentina Blažević sa sedam golova dobila je nagradu za igračicu utakmice, a pred kamere EHF-a stala je uzbuđena Larissa Kalaus (24), koja je zabila četiri komada.

POGLEDAJTE VIDEO: Kako slave Hrvatice

- Ovo nam je prva pobjeda ikad protiv Rumunjske. Nevjerojatno. Ovo se nikad nije dogodilo, toliko smo ponosne. Čudesno je - rekla je na početku obraćanja Larissa.

- Mislim da je čvrstina u obrani njih šokirala. Brzo smo napadale i nisu imale vremena raditi promjene. U tome je bio ključ - dodala je jedna od četiri blizanke u hrvatskoj selekciji.

Reporter ju je potom zamolio da se ukratko obrati javnosti na hrvatskom i da kratak komentar utakmice.

- Ovdje nitko nije normalan! To je to - rekla je Larissa i zaključila:

- Hvala svima koji nas pratite, hvala što ste nam vjerovali kad nitko nije i nadamo se da vas nećemo razočarati.

Naravno da nećete. Oduševile ste nas i, kako god ovo završilo, već ste pobjednice. A povijesno polufinale velikog natjecanja nikad nije bilo bliže. Bravo, bravo, bravo!

Najčitaniji članci