Obavijesti

Sport

Komentari 49

Emotivni Modrić: Obožavam ovu zemlju! Vidimo se u Kataru

Emotivni Modrić: Obožavam ovu zemlju! Vidimo se u Kataru

Hahaha, a ne znam što se mora dogoditi da ne! Naravno, sretan sam što smo svi mi skupa ostvarili velik uspjeh, fenomenalno je otići na Svjetsko prvenstvo, kazao je Modrić nakon utakmice, a onda se emotivno obratio fanovima na Instagramu

VIDEO

Luka Modrić je s 36 godina na leđima kapetanski beskompromisno 'orao' natopljenim poljudskim terenom. Požrtvovno se bacao na svaku loptu, izgarao i pokazao kako se bori za svoju reprezentaciju. I to u 146. nastupu za reprezentaciju. A kada je uslijedio posljednji sučev zvižduk...

Pokretanje videa...

vijesti VIDEO

Slavio je kao da je će s reprezentacijom igrati prvo natjecanje, a ne već osmo. Skakao je i grlio sve oko sebe s osmijehom od uha do uha. Kapetanski.

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu

Hrvatska se pobjedom protiv Rusije (1-0) zlatnim autogolom Kudrjašova plasirala na Svjetsko prvenstvo u Katar. Poljud je eruptirao, nebo je plakalo cijelu utakmicu, a s njim i izbornik Zlatko Dalić. No, susret protiv Rusa bio je posebno emotivan za Luku Modrića. Bile su mu tu posljednje kvalifikacije, a nažalost, gotovo sigurno, bit će mu to i posljednje veliko natjecanje s reprezentacijom. 

Naravno, obzirom u kakvoj je formi, dojma smo kako da bi mogao još nekoliko godina igrati na vrhunskom nivou, ali uskoro će doći njegova mirovina koliko god se mi pribojavali toga. No, treba uživati u svakom trenutku, a to Luka upravo i radi. Objavom na društvenim mrežama pokazao je koliko mu znači reprezentacija, navijači i ova država. 

- Vidimo se u Kataru. Obožavam ovu državu i nogomet! 

Najvažnije pitanje koje sve muči: Hoće li kapetan predvoditi Hrvatsku u Kataru? Tada će mu biti 37 godina, na ljeto mu istječe ugovor s Real Madridom i pitanje je hoće li mu klub sa Santiago Bernabeua produžiti ugovor. A poznato je da bi tamo htio završiti karijeru... No, što god se dogodilo, Luka je uvjeren. Branit će hrvatske boje u Kataru!

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu

- Hahaha, a ne znam što se mora dogoditi da ne! Naravno, sretan sam što smo svi mi skupa ostvarili velik uspjeh, fenomenalno je otići na Svjetsko prvenstvo, poseban osjećaj. Imamo godinu dana uživanja i pripremanja i idemo tamo - kazao je naš kapetan.

Bolje riječi nismo mogli čuti uoči Katara. A na nama je da za godinu dana navijamo za Hrvatsku na još jednom velikom natjecanju i uživamo u posljednjem plesu najboljeg hrvatskog nogometaša u povijesti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku
'OKREĆEMO SE MLADIMA'

Dinamov zaokret: Najboljima još veće plaće, a sa strancima nikad nismo napravili razliku

Marko Marić kaže: Teško profiliramo krilne igrače, a razvijamo sjajne vezne pa takve ne treba tražiti u inozemstvu. Davanje velikih i dugoročnih ugovora djeci od 18 godina je loše. Svi koji su otišli iz Dinama sa 16 godina, do 19. su bili u puno slabijem klubu