Obavijesti

Sport

Komentari 2

VIDEO Zbog proslave gola igrač Aston Ville pod istragom policije

VIDEO Zbog proslave gola igrač Aston Ville pod istragom policije

Aston Villa je na gostovanju pobijedila Brentford 2-1, a najbolji klupski strijelac Watkins u 85. minuti je postigao pobjednički pogodak. Nakon toga je odšetao do suparničkog gola te je provocirao nekoga od navijača

VIDEO

Britanska policija otvorila je istragu oko načina proslave pogotka nogometaša Aston Ville Olivera Watkinsa u utakmici 17. kola engleske Premier lige.

Aston Villa je na gostovanju pobijedila Brentford 2-1, a najbolji klupski strijelac Watkins u 85. minuti je postigao pobjednički pogodak. Nakon toga je odšetao do suparničkih vrata te je kroz vratarsku mrežu imao žustru poruku prema nekome u publici, a potom je u istom smjeru uperio i prst.

Premier League - Brentford v Aston Villa
Brentford v Aston Villa - Premier League - Gtech Community Stadium

- U razgovorima smo s predstavnicima Brentforda i Aston Ville te pokušavamo saznati što više detalja oko tog slučaja - poručili su iz policije, dok se sam nogometaš na ovaj način osvrnuo na vlastitu reakciju.

- Od prve minute jedna osoba s tribina me vrijeđala. Ne, nisu to bile uvrede na rasnoj osnovi, ali bilo je mnogo uvreda na osobnoj razini. Osjetio sam potrebu nakon svega vratiti mu. Nikome drugome nije bila namijenjena moja reakcija, nego samo njemu.

Premier League - Brentford v Aston Villa Premier League - Brentford v Aston Villa

Video proslave pogledajte OVDJE.

Nakon takve „proslave“ pogotka Watkinsa došlo je na travnjaku i do međusobnog naguravanja većine nogometaša obje momčadi što na kraju nije preraslo u fizički obračun.

Watkins je ponajbolji igrač Aston Ville i engleski reprezentativac, a s devet pogodaka trenutačno je na diobi petog mjesta ljestvice strijelaca engleske Premier lige.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Bel progledao Vidoviću kroz prste, 'modri' čuvaju vodstvo
MODRI U SUSJEDSTVU

UŽIVO Varaždin - Dinamo 0-1: Bel progledao Vidoviću kroz prste, 'modri' čuvaju vodstvo

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a prije 10 dana "modri" su teškom mukom slavili na Maksimiru. Vidović je zabio sjajan gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.
VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza
IZ NEPOZNATIH RAZLOGA

VIDEO Kramarić u žestokoj svađi s navijačem nakon poraza

Andrej Kramarić zabio je dva gola u porazu Hoffenheima u 31. kolu Bundeslige, a nakon utakmice kamere su ga uhvatile u žestokoj svađi s navijačem