Obavijesti

Sport

Komentari 14

Englezi srušili Čehe i pogurali Hrvatsku do drugog mjesta!

Englezi srušili Čehe i pogurali Hrvatsku do drugog mjesta!
7

Engleska je u posljednjem kolu grupne faze pobijedila Češku 1-0, osvojila prvo mjesto u skupini D te pogurala Hrvatsku na drugo mjesto. Jedini gol zabio je Raheem Sterling

U odlučujućem okršaju za prvo mjesto u skupini D, engleska nogometna reprezentacija je na stadionu Wembley pobijedila Češku sa 1-0.

Pokretanje videa...

Preuzeli vodstvo u 51. minuti, slavlje na Trgu VIDEO

Pogodak odluke zabio je Raheem Sterling u 12. minuti.

Česima je za osvajanje prvog mjesta trebao bod, no nakon poraza su pali na treće mjesto iza Hrvatske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

"Gordi Albion" će kao pobjednik skupine u osmini finala igrati protiv drugoplasirane ekipe iz skupine F u kojoj igraju Francuska, Njemačka, Portugal i Mađarska.

Euro 2020 - Group D - Czech Republic v England

Za Engleze su od prve minute zaigrali Jack Grealish, Bukayo Saka i Harry Maguire. Iznenađujuće u sastavu nije bilo Phila Fodena, te očekivano Masona Mounta koji je završio u samoizolaciji nakon što je bio u kontaktu sa škotskim veznjakom Billyjem Gilmourom koji je bio pozitivan na COVID-19.

Česi su otvorili utakmicu u istom sastavu kao i protiv Hrvatske.

Već u drugoj minuti Englezi su pogodili okvir gola, a pucao je Sterling. U 11. minuti je zaprijetio Kane, a samo minutu kasnije Sterling je zabio za 1-0. Saka, Kane i Grealish su izveli lijepu akciju koju je Sterling pretvorio u pogodak.

U 26. minuti je moglo biti 2-0, no Kane nikako da pronađe put do mreže na ovom prvenstvu. Napadač Tottenhama je za reprezentaciju zabio 34 gola, no u zadnjih 11 nastupa samo dva.

U 28. minuti zaprijetili su i Česi, no Pickford je obranio Holešov udarac. Najbolju priliku u prvo dijelu Česi su imali u 35. minuti, no Souček je pucao pored gola.

U nastavku susreta nije bilo previše uzbuđenja i Englezi su obranili prvo mjesto.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Europsko prvenstvo, 3. kolo, skupina D 21:00 , Wembley, London
Engleska
Sterling 12'
1 : 0
Češka
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaj utakmice na Wembleyu. Engleska je pobijedila golom Raheema Sterlinga i s prvog mjesta ide u osminu finala. Česi su pali na treće mjesto, a na drugo je skočila Hrvatska koja je pobijedila Škotsku 3-1!

85'

Zabio je Henderson za Englesku, ali dosuđeno je zaleđe. Ostaje 1-0.

80'

Česi su u ovome trenutku pali na treće mjesto. Moraju pritisnuti ako žele barem do boda koji bi im donio povratak na drugu poziciju.

77'

Hrvatska ima 3-1 protiv Škotske i u ovome trenutku je druga na tablici zbog bolje gol-razlike u odnosu na Češku!

75'

Promjena kod Češke. Najbolji strijelac Čeha na ovome Euru s tri gola je bio nevidljiv danas, ušao je umjesto njega Pekhart.

Komentari 14