Obavijesti

Sport

Komentari 45

Imamo prva dva para osmine finala, Nijemcima sudi žena

Imamo prva dva para osmine finala, Nijemcima sudi žena

Senegal je uz Nizozemsku potvrdio prolazak u osminu finala Svjetskog prvenstva, a potom Engleska i SAD. Englezi su s 3-0 razbili susjede s Walesa, a Amerikanci su izbacili Iran

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
ŽENA SUDI NIJEMCIMA

Utakmicu Njemačka - Kostarika u četvrtak od 20 sati sudit će žena! Prvi put u povijesti svjetskih prvenstava sutkinja će imati čast suditi utakmicu nogometaša na Mundijalu. Bit će to Francuskinja Stephanie Frappart, a u sudačkoj postavi su i sutkinja iz Ruande Salima Mukansanga te Yoshimi Yamashita iz Japana.

KATAR REPORT

Ako policija zatekne nekoga da baci papir ili pljune na pod, kaznit će ga s 2000 rijala, odnosno 4000 kuna, što je vrlo ozbiljna sankcija koju nitko ne želi iskusiti. Unatoč čistoći, pometači su na svakom koraku....

Više o životu i pravilima u Kataru čitajte OVDJE.

ZVUČNIK VATRENIH

Kako bi se potrudili da naši igrači u svakom trenutku imaju mogućnost slušati glazbu koju najviše vole, Hrvatski nogometni savez odlučilo je kupiti igračima dva pokretna zvučnika.

Više čitajte OVDJE.

TAYLORU HRVATSKA - BELGIJA

Anthony Taylor (44) sudit će utakmicu Hrvatska - Belgija! Radi se o ponajboljem engleskom sucu, uz Michaela Olivera jedinog iz Premier lige na ovom Svjetskom prvenstvu.

Više čitajte OVDJE.

PRVI PAROVI 1/8 FINALA

Imamo i prva dva para osmine finala, Nizozemska će igrati protiv SAD-a 3. prosinca, a Engleska sa Senegalom 4. prosinca.

Komentari 45