Sport

Komentari 15

Englezi otkrili tko se iz Top 100 uz Novaka nije cijepio. Jedan...

Englezi otkrili tko se iz Top 100 uz Novaka nije cijepio. Jedan...

Amerikanac, inače 93. tenisač svijeta prema ATP ljestvici, nije primio cjepivo protiv korona virusa. Nakon presude prvom reketu svijeta rekao je da povukao s turnira

Nakon što je australski sud donio konačnu odluku o deportaciji Novaka Đokovića (34), engleski list Daily Telegraph istražio je koliko je tenisača i tenisačica u najboljih sto necijepljeno. 

Prema njihovim podacima, samo jedan tenisač nije cijepljen, a radi se o Tennysu Sandgrenu (30). 

Amerikanac, inače 93. tenisač svijeta prema ATP ljestvici, tijekom drame koja se odvijala u Australiji oko prvog reketa svijeta,  žestoko je branio Srbina te ga je podržavao

Đoković se nije se cijepio, dobio je medicinsko izuzeće za ulazak u Australiju, ali zbog problema s vizom završio je u imigracijskog pritvoru nakon čega su mu istu oduzeli pa vratili, a odlukom suda u konačnici ga deportirali u Srbiju.

Sandgren je već ranije priznao kako nije cijepljen, a nakon presude Đokoviću izjavio je kako bi se povukao s turnira da je ondje prijavljen za nastup.

Američki tenisač nije tražio liječničko izuzeće za prvi Grand Slam ove sezone jer, kako je sam rekao, ne ispunjava nijedan od nužnih preduvjeta. 

Telegraph navodi da među 100 najboljih tenisačica postoji jedna necijepljena, ali ne zna se o kome je riječ. 

Najčitaniji članci