Sport

Komentari 15

Krenuli s promjenama: Frank Lampard više nije Kovin trener

Krenuli s promjenama: Frank Lampard više nije Kovin trener

Pobjeda protiv Lutona (3-1) u FA Kupu bila je posljednja za Franka Lamparda na klupi Chelseaja. Tvrdili su to jutros britanski mediji, a sve se obistinilo par sati kasnije

Dobro su krenuli u sezonu i samo se dizali, sve je to izgledalo jako dobro, spominjao se preporod Chelseaja pod Frankom Lampardom. A onda - raspad sistema! U prosincu su 'bluesi' izgubili tri ligaška susreta, jednom su odigrali bez pobjednika, a dobili su tek West Ham (3-0).  Sve se to nastavilo, ali i završilo u siječnju jer Frank Lampard više nije trener Chelseaja.

Prvo ih je dobio Manchester City (3-1), a nešto kasnije i Leicester (2-0). Bio je to znak za uzbunu u londonskom klubu jer Chelsea više ne izgleda dobro. Napadači u slabijoj formi, traženje rješenja na mnogim pozicijama i nemogućnost pronalaska istog, loša atmosfera u momčadi i među navijačima...

Stanje u Londonu postaje sve gore. No, uspjeli su pobijediti Luton (3-1) u 1/16 finala FA Kupa i proći u daljnju fazu natjecanja. Ipak, kako prenosi Telegraph, igračima je rečeno da danas ne moraju doći na trening, a to bi moglo značiti da će se klub zahvaliti dosadašnjem treneru. To se obistinilo par sati kasnije.

Na društvenim su mrežama počele su kolati informacije kako bi na njegovo mjesto trebao stići bivši trener PSG-a, Thomas Tuchel. Chelsea je trenutno deveta momčad Premiershipa, a s time nikako ne može biti zadovoljna uprava. Zato su krenuli i s novim rješenjem na trenerskoj klupi.

Najčitaniji članci