Obavijesti

Sport

Komentari 155

Bezidejni Englezi remizirali sa SAD-om: Pulišić pogodio prečku

Bezidejni Englezi remizirali sa SAD-om: Pulišić pogodio prečku
5

Engleska i SAD odigrali su zanimljivo prvo poluvrijeme u kojem su obje ekipe propustile nekoliko izglednih prilika. U nastavku kao da su se reprezentacije zadovoljile remijem te je utakmica završila bez golova

Kompletirano je i drugo kolo skupe B SP-a u Katru. Engleska i SAD su na stadionu Al Bayt u Al Khoru odigrale 0-0. Ovim rezultatom, Engleska je ostala na vrhu skupine s četiri boda, iza nje je Iran s tri, SAD ima dva boda, a posljednji Wales ima jedan bod.

Remi Nizozemske i Ekvadora, domaćin prvi izletio sa SP-a
Remi Nizozemske i Ekvadora, domaćin prvi izletio sa SP-a

U posljednjem kolu igraju Wales i Engleska te SAD i Iran, ali sve četiri ekipe i dalje mogu proći dalje. Naime, u slučaju jednakog broja bodova prvo se  gleda ukupna gol razlika, a zatim broj zabijenih golova, međusoban omjer... Time posljednje plasirani Wales i dalje ima teoretske šanse za prolazak dalje. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - England v United States

Još jedna u nizu utakmica koje su završile s 0-0. Točnije peta po redu. Englezi su u početku utakmice željeli više, Bellingham i Saka radili su probleme Amerikancima i samo ne dekoncentracija u završnici spriječila englesko vodstvo.

Najopasniju priliku imali su Amerikanci i to preko Pulišića. On je krajem prvog poluvremena fantastičnim udarcem s ruba šesnaesterca uzdrmao prečku. 

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group B - England v United States

U nastavku utakmice Amerikanci su krenuli hrabrije i s puno više želje za pobjedom. Engleze je fantastičnim reakcijama u obrani spašavao Maguire, a Pulišić je pokazao talent koji ga krasi kroz karijeru.

Englezi su se probudili na kraju utakmice, Grealish je unio malo živosti, ali bez previše konkretnosti. Na kraju, utakmica je imala za standarde ovog prvenstva rekordno malu nadoknadu, jednu minutu u prvom, a četiri minute u drugom poluvremenu. Venecuelanski sudac Jesus Valenzuela nije imao previše posla na utakmici koja je završila bez ijednog žutog kartona.

Zbog muža zvezdaša iz Knina u svađi je s navijačima Partizana, a sad će biti protiv Hrvatske...
Zbog muža zvezdaša iz Knina u svađi je s navijačima Partizana, a sad će biti protiv Hrvatske...

Posljednje kolo u skupini B igra se u utorak 29. listopada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Svjetsko prvenstvo u Katru 20.00 , Al Bayt Stadium, Al Khor
Engleska
0 : 0
SAD
Sortiranje događaja
90'+4

Gotovo je! Englezi i Amerikanci odigrali su "miroljubivih" 0-0. Engleski su ovim rezultatom ostali na vrhu ljestvice s četiri boda, dok su Amerikanci treći s dva boda. 

90'+3

Velika prilika za Kanea na kraju utakmice. Englezi su izveli slobodni udarac s 30-ak metara, ali Kane je pucao neprecizno glavom.

90'+1

Korner za Englesku. Izveo ga je Trippier, lopta je došla do Maguiera koji nije uspio kvalitetno zahvatiti loptu, Turner ju je ulovio bez problema.

90'

Valenzuela je produžio utakmicu za četiri minute.

88'

Prva prilika nakon dugo vremena za Engleze. Grealish je povukao loptu kod šesnaesterca SAD-a i ostavio za Rashforda koji je mlako pucao u ruke Turnera.

Komentari 155