Sport

Komentari 8

Englezima Rashford upitan za Euro: 'Neizvjesno je do kraja...'

Englezima Rashford upitan za Euro: 'Neizvjesno je do kraja...'

'Bit će neizvjesno do kraja. Sigurno ga neće biti nekoliko mjeseci, a ako neće biti posve spreman neće ići na europsko prvenstvo', kazao je menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer

Napadač engleske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda Marcus Rashford (22) mogao bi propustiti europsko prvenstvo ovoga ljeta zbog ozljede stopala.

Mladi napadač je 15. siječnja u susretu protiv Wolverhampton zadobio prijelom stopala i upitno je hoće li se oporaviti do početka EP-a i ogleda protiv Hrvatske koji je na rasporedu 14. lipnja.

- Nadam se da će Marcus ponovo igrati ove sezone. Bit će neizvjesno do kraja. Sigurno ga neće biti nekoliko mjeseci, a ako neće biti posve spreman neće ići na europsko prvenstvo, kazao je menadžer Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer.

Prema prvim procjenama Rashford će biti izvan stroja najmanje šest tjedana, a potom će morati na rehabilitaciju.

- Nisam liječnik, ali potrebno je vrijeme. Obično je potrebno šest tjedana za ovakvu ozljedu, ali morat će i na rehabilitaciju poslije toga, objasnio je norveški stručnjak.

Rashford je do sada upisao 38 nastupa za englesku reprezentaciju, a postigao je i 10 golova. Očekuje se kako će biti na popisu kandidata engleske vrste za EURO. 

Engleska će na EP-u igrati u skupini s Hrvatskom, Češkom i jednom ekipom iz kvarteta Norveška, Srbija, Škotska i Izrael.

Najčitaniji članci