Obavijesti

Sport

Komentari 1

EP judo: Hrvatske judašice i dalje bez pobjede u Kazanju

EP judo: Hrvatske judašice i dalje bez pobjede u Kazanju
1

Drugog dana Europskog judo prvenstva u Kazanju na tatami su izašle Marijana Mišković Hasanbegović i Andreja Đaković, obje u kategoriji do 63 kg, obje su izgubile...

VIDEO

Petak je za hrvatsku reprezentaciju u Kazanju počeo ranije od planiranog. U ranojutarnjim satima kroz zvučnike u sobama Sportskog sela označena je uzbuna za evakuaciju.

Na svu sreću, pokazalo se lažnom uzbunom jer je osiguranje manji plamen u logističkim sobama zgrade odlučilo proglasiti uzbunom, ali osim neugodnog mirisa nije bilo drugih problema.

Buđenje prije planiranog vremena nije pomogla Marijani Mišković Hasanbegović (na slici) i Andreji Đaković jer su već prvi izlasci na tatami označili i kraj nastupa na Europskom prvenstvu.

Mišković Hasanbegović je za suparnicu imala Nizozemku Franssen, koju jako dobro poznaje, ali u drugoj minuti borbe izgubila ipponom. Đaković se borila protiv Francuskinje Loko, koja nastupa za Belgiju, ali je također izgubila nakon bacanja koje je iz wazarija preinačeno u ippon.

- Nizozemka Franssen je iskoristila trenutak nepažnje i bacila Marijanu. Iako smo željeli da Marijana u Kazanju dođe do više bodova u utrci za Olimpijske igre, to još nije gotova priča. Borimo se do kraja. Andreja je taktički dobro ušla u borbu, ali nešto se pita i drugu stranu, a danas je Loko jako dobro reagirala. Okrećemo se suboti i timskom natjecanju u nedjelju - prokomentirao je događanja u petak izbornik ženske reprezentacije Vladimir Preradović.

U subotu na tatami izlaze četiri hrvatske judoke.

U kategoriji do 78 kg Ivana Maranić se bori protiv Britanke Powell, dok Brigita Matić, kojoj još uvijek nije stigla zagubljena torba s opremom, ide na prvu nositeljicu, Francuskinju Tcheumeo. Ivana Šutalo, u kategoriji iznad 78 kg, bori se s Bjeloruskinjom Sluckajom, a Zlatko Kumrić (do 100 kg) počinje nastup u Rusiji protiv Moldavca Tachiija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše