Obavijesti

Sport

Komentari 1

Erslan nakon pet teških rundi izgubio u meču za titulu KSW-a

Erslan nakon pet teških rundi izgubio u meču za titulu KSW-a

Komentatori su istaknuli kako karakteristične Ivanove kombinacije koje bi srušile gotovo sve suparnike ovaj put nisu uspjele 'na spavanje' poslati nevjerojatno čvrstog Čečena pod turskom zastavom koji je ostao prvak

VIDEO

Obećao je Ivan Erslan (31, 12-2) najveći ispit dosad i pravi slug fest, odradio je junački meč na pet rundi, ali nažalost nije uspio pobijediti Ibragima Chuzhigaeva (31, 17-5) koji je jednoglasnom odlukom sudaca ostao prvak poluteške kategorije KSW-a.

Prvu smo minutu gledali ispitivanje snaga, oprezna su bila oba borca, a nakon minute i pol pokušao je hrvatski borac s dugim front kickom. Mnogo su strpljenja pokazali u prvoj rundi, pokušavao je Chuzhigaev boksačkim kombinacijama pronaći rupu u obrani Erslana, ali to nije napravio. Neobično je za polutešku kategoriju poskakivao Čečen pod turskom zastavom, a nije publika odobravala. Bilo je to zagrijavanje za pravu tučnjavu koju smo gledali nakon toga.

Dobro je otvorio Ivan drugu rundu i napao Chuzhigaeva, ali nije slučajno baš Chuzhigaev pobijedio dugo neporaženog Narkuna. Prvo je odlično prevario Erslana sa spinning back fistom i dobro ga uzdrmao na žici, ali sve je preživio hrvatski borac i vratio se u život. No, minutu i pol prije kraja runde opet je kroše sjeo na Erslanovu bradu, a Ivan je završio na podu. No, i to je uspio prevladati, nakon svih problema u drugoj rundi još se jednom pridigao i pokazao koliko je spreman te kakvo srce ima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli KSW (@ksw_mma)

Otvorio je dobro hrvatski borac i treću rundu, nekoliko puta pogodio Ibragima koji ga je nakon toga samo htio isprovocirati i malo ‘zaplesao’. Ali pokazao je i Čečen kako je čvrst te je preživio opasnu minutu i tri krošea praktički bez bloka u bradu, a nakon toga je Erslanu dva puta ispala guma za zube. Išla je runda na mlin Erslanu, a onda je minutu prije kraja preživio još jednu tešku situaciju i još jedan teški spinning back fist koji je zatresao Erslana. Ali obrovačka je to glava, koja sto puta pada i sto jedan put se uzdiže.

Prvi put u karijeri otišao je borac iz zagrebačkog American Top Teama u tzv. championship runde (op. a. četvrtu i petu rundu), a opet je Erslan pokušao eksplozivno napasti Chuzhigaeva, ali završili su gotovo svi njegovi udarci u bloku. A Čečen je pokazao koliko dobar može biti na žici i opet boksačkim tehnikama pronašao pukotinu u bloku Erslana koji je ponovno sve preživio i otišao u petu rundu.

I pokušao je to napraviti u petoj rundi, nekoliko je puta dobro desnim krošeom prošao kroz blok Čečena, ali nikako ga nije uspijevao uzdrmati. Napadao je, ali kako su i komentatori istaknuli, mnogo bi boraca palo nakon nekih udaraca, ali ne i Chuzhigaev. Meč je otišao sve do sudačke odluke, a jednoglasnom su odlukom (49-46, 49-45, 48-47) suci odlučili da je Ibragim Chuzhigaev i dalje prvak poluteške kategorije KSW-a.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"