Obavijesti

Sport

Komentari 5

Erslan: Spreman sam na kaos

Erslan: Spreman sam na kaos

Ivan Erslan i Tomasz Narkun odradili su najintenzivnije sučeljavanje u petak. Ulog borbe je pojas prvaka poluteške kategorije KSW-a pa je između dva borca zaiskrilo, a publici se svidjelo

VIDEO

Hrvatski poluteškaš Ivan Erslan (28) u subotu navečer u poljskom Lodzu ima priliku karijere - postati novi KSW prvak. Erslan će u kavez protiv dugogodišnjeg prvaka Poljaka Tomasza Narkuna, koji je na tronu već pet godina.

POGLEDAJTE VIDEO: KSW 56 Vlog | Epizoda 2

Erslan je svoju kvalitetu na ovim prostorima već dokazao, a sada preostaje da ju potvrdi i na najvećoj europskoj borilačkoj sceni.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prilikom sučeljavanja dan uoči priredbe, borac iz zagrebačkog ATT-a i prvak KSW-a odradili su prilično intenzivan nastup gdje riječi i gestikulacija nije nedostajalo.

- Očekivao sam nešto tako, dobro sam se pripremio i bilo je zabavno - rekao je neporaženi mladić iz Obrovca.

U karijeri je ostvario devet pobjeda u devet borbi od čega pet nokautom. Večeras će pred njega stati sjajan parteraš Tomasz Narkun, poljska MMA legenda, koja je titulu poluteške uzela našem Goranu Reljiću pa ju uspješno obranila pet puta.

- Njegovo najjače oružje su iskustvo i vještine na podu. Složio bih se da je neobičan borac i da je vrlo opasan zbog toga. Bit će to veliki izazov za mene, no uvjeren sam da sam sposoban odgovoriti na svaku od njegovih vještina.

Kada je u pitanju borba u stojci, Erslan bi trebao imati prednost. Vrlo je lagan na nogama, odlično se kreće, a bombe u rukama njegovim protivnicima ne nagovješćuju ništa dobro.

Narkun će se pouzdati u svoje vrhunsko hrvanje te borbu pokušati preseliti u parter. No, Erslan i za to ima rješenje.

- Uvjeren sam u kvalitetu svojih hrvačkih vještina. Hrvao sam s većim momcima od mene, momcima više kategorije i bio sam jako dobar. Ne može me iznenaditi. Možda me sruši, ali ustat ću se, to sigurno neće biti kraj borbe ako se dogodi.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Erslanom

Dvojac je bio zaslužan za najintenzivniji trenutak sučeljavanja u petak. I dok su ostali borci svoja odradili mirno bez previše halabuke, između Erslana i Narkuna malo je zaiskrilo pa je poletjela i koja riječ.

- Bilo je zanimljivo, tenzije su se mogle rezati škarama u zraku. Svidjelo mi se i sretan sam kako je sve prošlo. U borbi se nadam pravom vatrometu. Vidjet ćemo što će borba donijeti, ja sam spreman na kaos. Na kraju ćete čuti "and new", vrijeme je da nakon pet godina dođe novi prvak - rekao je hrvatski borac.

Pokretanje videa...

Muke po skidanju kilograma, frcale iskre na vaganju! | KSW 56 *vlog* | Epizoda 2 14:32
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub