Sport

Komentari 2

Erving šokirao izjavom: Dobio sam kćer jer me njezina majka nije mogla oralno zadovoljiti

Erving šokirao izjavom: Dobio sam kćer jer me njezina majka nije mogla oralno zadovoljiti

Sjećam se da smo samo jednom imali odnos, i to  zato što je dobila novi aparatić za ispravljanje zubi. Sa žicom i metalom u ustima, oralni seks nije bio opcija, napisao je bivši košarkaš u memoarima

Bivši legendarni američki košarkaš Julius Erving (71) u memoarima je napisao kako je dobio dijete samo iz razloga što mu majka njegove kćerke nije mogla pružiti oralni seks. 

Naime, Samantha Stevenson tada je nosila aparatić za ispravljanje zubi, a Ervingova izjava brojne je zaprepastila. 

- Ona je bila osoba koja mi je pomagala da se opustim ako sam uznemiren ili pod stresom. Otišao bih kod nje te smo provodili večeri zajedno te mi je isključivo oralno zadovoljavala -  napisao je Erving i nastavio je:

- Sjećam se da smo samo jednom imali odnos, i to zato što je dobila novi aparatić za ispravljanje zubi. Sa žicom i metalom u ustima, oralni seks nije bio opcija - šokirao je Erving.

Alexandra Stevenson, kćer Samanthe i Juliusa, profesionalno se bavila tenisom do 2018. godine, nakon čega se počela baviti sportskim novinarstvom. Najbolji ranking karijere imala je 2002. godine kada je bila 18. na WTA listi, a najbolji rezultat joj je polufinale Wimbledona 1999. godine.

Soul Train Awards 2012 - Las Vegas

Alexandra je oca upoznala tek 2004. godine nakon čega su se povremeno družili nakon njezinih turnira. 

Jedan od najvećih košarkaša svih vremena u prosjeku je u profesionalnoj karijeri ubacivao više od 24 poena, a s Philadelphia 76ersima je 1983. godine osvojio NBA naslov dok s New York Netsima ima dva naslova u tadašnjoj ABA ligi. 

Najčitaniji članci