Obavijesti

Sport

Komentari 7

Estudiantes na obnovljenom stadionu: Lav 'šetao' po krovu

Estudiantes na obnovljenom stadionu: Lav 'šetao' po  krovu
1

Plameni lav hodao je po krovu novog stadiona Estudiantesa na staroj adresi. Nema više drvenih tribina, ali i dalje imaju odlične navijače kojih je čak 30.000 bilo na otvaranju novo-staroga doma....

VIDEO

Estudiantes de La Plata, argentinski klub stoljetne tradicije otvorio je novi stadion i na otvaranju 30.000 navijača ostavio bez teksta projekcijom vatrenog lava koji hoda po krovu stadiona. 

Estudiantes se nakon 14 godina, koliko je trajala obnova stadiona Jorge Luis Hirschi, vratio na staru adresu. Prve dvije sezone nakon selidbe Estudiantes je odradio na stadionima gradskih rivala Gimnasije i Quilmesa, potom se preselio na stadion Ciudad La Plata.

Od njega su se rastali pobjedom protiv Talleresa iz Cordobe 1-0, a sada su se napokon vratili u svoj dom, ovoga puta bez drvenih tribina, već s nekim od najmodernijih i najnaprednijih karakteristika svih stadiona na svijetu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Radi se o prvom argentinskom 100% digitalnom stadionu koji je dobio i certifikat za zaštitu okoliša.  Travnjak se navodnjava kišnicom, postavljeni su LED reflektori, a tribine, zanimljivo, nemaju ograde. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu