Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
7 komentara

Estudiantes na obnovljenom stadionu: Lav 'šetao' po krovu

Plameni lav hodao je po krovu novog stadiona Estudiantesa na staroj adresi. Nema više drvenih tribina, ali i dalje imaju odlične navijače kojih je čak 30.000 bilo na otvaranju novo-staroga doma....

Foto: ESPN/screenshot
7 komentara

Estudiantes de La Plata, argentinski klub stoljetne tradicije otvorio je novi stadion i na otvaranju 30.000 navijača ostavio bez teksta projekcijom vatrenog lava koji hoda po krovu stadiona. 

Estudiantes se nakon 14 godina, koliko je trajala obnova stadiona Jorge Luis Hirschi, vratio na staru adresu. Prve dvije sezone nakon selidbe Estudiantes je odradio na stadionima gradskih rivala Gimnasije i Quilmesa, potom se preselio na stadion Ciudad La Plata.

Od njega su se rastali pobjedom protiv Talleresa iz Cordobe 1-0, a sada su se napokon vratili u svoj dom, ovoga puta bez drvenih tribina, već s nekim od najmodernijih i najnaprednijih karakteristika svih stadiona na svijetu. 

Radi se o prvom argentinskom 100% digitalnom stadionu koji je dobio i certifikat za zaštitu okoliša.  Travnjak se navodnjava kišnicom, postavljeni su LED reflektori, a tribine, zanimljivo, nemaju ograde. 

Naši partneri pišu
Message