Obavijesti

Sport

Komentari 79

Niko Kranjčar u Splitu! Hajduk me spasio u teškom periodu...

Niko Kranjčar u Splitu! Hajduk me spasio u teškom periodu...
7

Niko se vratio u svoj dom! Kranjčar je iz Hajduka otišao prije 13 godina, a najava njegovog dolaska na turnir "četiri kafića" izazvala je veliku euforiju kod svih navijača Hajduka...

VIDEO

A sada, dame i gospodo, na parket izlazi posljednja velika desetka u Hajduku. Molim vas veliki pljesak za Nikuuuuu Kranjčaraaaaa, vikao je službeni spiker, dok je iz polutamnog ugla iz tunela izlazio bivši hrvatski reprezentativac.

Nakon odlaska iz Hajduka Niko Kranjčar dva je puta u dresu reprezentacije Hrvatske nastupio u Splitu, no nikad nije dobio takve ovacije kao na otvaranju humanitarnog malonogometnog turnira “Četiri kafića - Memorijal Dino Petrinović”. Bio je to “standing ovation” za bivšeg igrača Hajduka. 

Pokretanje videa...

niko kranjčar 15:14

- Bilo je jako lijepo nastupiti. Hvala ljudima koji su u ovakvom broju došli pogledati mali nogomet, sretan sam što san došao ovdje. Uzajamno poštovanje navijača Hajduka i mene, oduvijek sam odavao počast ljudima u Dalmaciji i u Splitu za podršku koju su mi dali, kad sam prelazio iz Dinama u Hajduk - rekao je Niko Kranjčar, a onda se sjetio i svog perioda u Hajduku, kada ga je Split veličanstveno dočekao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Klub i navijači su me sjajno prihvatili u periodu kada mi je bilo jako teško. Hajduk mi je bio luka mira. Pomiješane emocije su to bile, ali ja sam uvijek Dinamovac. No ta podrška će mi uvijek ostati u pamćenju.

Turnir 4 kafica

Niko se ne bavi profesionalnim nogometom otkad je otišao iz Rangersa, ali bez nogometa jednostavno ne može.

- S prijateljima u Zagrebu igram tri puta na tjedan mali nogomet i nikad nisam bio sretniji. Ne zanima me ništa, ne pratim rezultate u Premiershipu, ali vam mogu reći posljednjih sedam rezultata na mom haklu u Zagrebu - kaže kroz smijeh Niko.

Turnir 4 kafica

 

Peta, lažnjak i finta su ostali dio njegovog šarma, nije zaboravio... A trčanje? To ionako nikad  nije bio njegov forte. Prepoznala je to i publika na Gripama, koja mu je pljeskala na svaki potez, na svaki dodir s loptom. Nisu zaboravili što je napravio za Hajduk. Kao ni njegov oproštaj od ‘bilog’ dresa u kolovozu 2006. golom na Kantridi za pobjedu 1-0..

Turnir 4 kafica

Progovorio je Niko i o stanju u Hajduku.

- Žao mi je Hajduka, zaslužuje puno više. Nisam ih gledao pa ne mogu komentirati igru ali tu gdje jesu im sigurno nije mjesto. Vrijeme je da se ljudi konačno skupe i da vrate Hajduk tamo gdje mu je mjesto. Ovo ne vodi nigdje - završio je Kranjčar, dok je s prepunih Gripa odzvanjalo - Niko, Niko... 


Iako je to u ovom slučaju najmanje važno, vrijedi spomenuti kako je na koncu slavila momčad Kaurija koja je u finalu s 5-2 dobila ekipu Tennis. Najbolji igrač dolazi iz poražene momčadi, a to je Josip Juranović, najbolji strijelac je Ante Erceg koji je imao tri gola, kao i Juranović, te Wagner, ali je imao asistenciju više, dok je najbolji golman Matej Delač. Važno je da se opet prikupio popriličan iznos za pomoć centru Mir u Rudinama, te da je preko 4 tisuće gledatelja na koncu zadovoljno otišlo s Gripa.

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.