Taekwondo: Ivan Šapina europski prvak četiri dana putuje iz Manchestera | 24sata
Obavijesti

Sport

Komentari 1

Europski prvak Šapina puna tri dana putuje iz Manchestera!? 'Glavno da je medalja uz mene'

Europski prvak Šapina puna tri dana putuje iz Manchestera!? 'Glavno da je medalja uz mene'
7

Cijelo vrijeme nismo znali gdje će nam prtljaga, mislili smo da je smijemo uzeti, ali otišla je za Zagreb, a mi ostali samo s ruksakom, u jednoj majici. Pa smo morali u kupovinu gaćica, čarapa, četkica za zube...

VIDEO

Doček je trebao biti u ponedjeljak navečer. Njegovi su klupski kolege kući stigli tada i u utorak ujutro imali feštu u splitskom Marjanu. Ali Ivan Šapina, europski prvak u taekwondou, sa EP-a bi se trebao vratiti tek u srijedu oko podneva. Ne, EP nije bilo na Farskim Otocima niti u Kazahstanu nego u Manchesteru.

Pokretanje videa...

Europsko prvenstvo u taekwondou 00:15

Pa što se dogodilo? Na aerodromu u Amsterdamu osoblje je štrajkalo pa je to izgledalo ovako:

- Došli smo u zračnu luku čak ne ni kasno predvečer i odmah nam je bilo sumnjivo da nije pisalo na kojem je izlazu naš let. Pa smo dobili informaciju da je odgođen za sat pa za dva sata i na kraju da je otkazan te smo otišli u hotel.

Drugi je dio delegacije sletio u Amsterdam kasno navečer i više nije bilo leta za Zagreb, niti ikoga na šalterima!? Pa su si pronašli hotel i otišli prenoćiti te u 5 ujutro dobili mail da imaju let u 6.30!? Na koji, dakako, nisu stigli pa su kupili karte za kasniji let kući. No, Šapina, s još petero boraca iz Zagreba i njihovim trenerima, nije uhvatio ni to.

- Ujutro smo odmah došli natrag na aerodrom nadajući se letu kući, ali svi su letovi bili popunjeni pa smo se vratili u isti hotel. I dobili iste sobe, haha!

Ali tu nije bio kraj mukama:

Taekwondo - Men's Heavyweight +80kg - Last 16

- Cijelo vrijeme nismo znali gdje će nam prtljaga, mislili smo da je smijemo uzeti, ali otišla je za Zagreb, a mi ostali samo s ruksakom, u jednoj majici. Pa smo morali u kupovinu gaćica, čarapa, četkica za zube...

Je li barem medalja uz vas ili je stigla u Zagreb prije njezina vlasnika?

Europski prvak Šapina: Ja sam majstor šokantnih pobjeda!
Europski prvak Šapina: Ja sam majstor šokantnih pobjeda!

- Medalja je cijelo vrijeme uz mene! A onda, kad smo se već našli u Amsterdamu, iskoristili smo vrijeme da odemo prošetati, razgledati grad, na ručak, kavu... I natrag u hotel pa valjda napokon kući. Doček? Srećom, na vrijeme smo javili da ne stižemo u planirano vrijeme, a vjerujem da će i ovako biti veselo kad stignemo - zaključio je Šapina.

Let za Beč je u srijedu u 6 ujutro pa ubrzo potom iz Beča u Zagreb, gdje bi trebali sletjeti nešto prije podneva. Tri dana nakon što je završilo Europsko prvenstvo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 1

VIDEO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...
LJETNI MERCATO

UŽIVO Transferi: Dinamo krenuo po Španjolca i Pašalića, bivši bek 'bijelih' odlazi u Goricu...

Prijelazni rok u HNL-u počeo je 26. lipnja i traje do 5. rujna. Polako se zahuktava i u ostalim ligama. Na jednom mjestu donosimo sve glasine i potvrđene transfere domaće i stranih liga

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet
SVEČANA CEREMONIJA

Otvorene su Olimpijske igre u Parizu! Spektakularno paljenje plamena iznenadilo cijeli svijet

U spektakularnom otvaranju Olimpijskih igara u Parizu, nakon četiri sata duge ceremonije olimpijski plamen upalili su atletičarka Marie-José Pérec i legendarni džudaš Teddy Riner